ibo olmak 

kapat
  1. ibo olmak otuz yıl, bozuk para gibi sanatçı harcayan bir camiada hep gündemde olmaktır.
    Biraz türk milliyetçisi olmaktır.
    biraz diyarbakır'da nevroza çıkmaktır.
    biraz "yallah yabo,ya ayni" diyerek ben arabım mesajı vermektir.
    30 yıldır jet sosyeteyle beraberken ben de kıroyum mesajı vermektir.
    koftiden nedenlerle ağlayıp içli adam mesajı vermektir.
    parasını alamayan işçilere "kafanızı kurşunla doldururum" diyerek delikanlı mesajı vermektir.
    sevgilinizi döverek maço erkek pozisyonunda olmaktır.
    (dervisabdi, 27.08.2007 13:29 ~ 08.09.2007 02:16)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ayabakan » yalin » gurpinar in tarihi eserleri » alo icki » etkilenilen sarkinin sozlerini google a yazmak » seyh ahmet cam nameti » sylvia saint » avini bekleyen moderator » hediye almayi beceremeyen sevgili » necmi kaya » bizim sarkimiz » taze fasulye » misafirlikten donerken anneye yapilan yalaklanma » memur tipi hayat » sen toplamak belirsiz artikel cicek » durmak yok yola devam » love is nothing without fucking » bir erkegin en seksi oldugu an » buyuk kedilerin gunlugu » ending credits » queen latifah » ben denedim korkmayin » mike d antoni » rubik kupu » yore » semih senturk » amado mio » kurban i keriz » machu picchu nun tarihi eserleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa