30 bin kurt olduruldu 1 milyon da ermeni 


kapat
  1. sadece ermenileri, kürtleri değil;

    portekiz, ispanyol kimliğine bürünüp, işgal ettikleri topraklarda yerli halka hayvan muamelesi yapmış, soylarını tüketmiştir.

    afrikalıları hayvan gibi toplayarak, köle olarak satan da türklerdir.

    kızılderilileri, eskimo'ları da türkler öldürmüştür.

    fransız taklidi yaparak, cezayir'de kadınlara tecavüz etmişler, insanları tavşan gibi vurmuşlar, evlere doldurup yakmışlardır.

    ingiliz görünümlü türkler, arapları mayın tarlalarına sürmüş, mayınları imha ettirmişlerdir.

    amerikan askeri üniforması giyip, utanmadan, hiroşima'ya, nagasaki'ye atom bombası atmışlardır.

    halkına soykırımı uygulamak için rus devrimini yapan da türklerdir.

    alman, fransız, avusturya uyruklu türkler yahudilerin soylarını kırmıştır.

    amerika, ingiliz ordularına da katılıp ırak'ı işgal eden türklerdir. gözlerini petrol bürümüştür.

    afrika'da halkları birbirine kırdıran da amerikan, ingiliz, fransız görünümlü türk ajanlarıdır.
    #2182440 (annabell lee, 23.08.2007 09:29 ~ 20.03.2008 19:17)

© 2008 - uludağ sözlük

30 bin kurt olduruldu 1 milyon da ermeni başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. 30 bin kurt olduruldu 1 milyon da ermeni ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 30 bin kurt olduruldu 1 milyon da ermeni nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 27 agustos 2008 steaua bukres galatasaray maci » saidi nursi nin cok soru soruyor olmasi » burcu esmersoy » entry ve nick uyumu » sevenlerin tavernasinda » will i am » windows xp » sahura kalkmayi ihmal etmeyin » nightwish » nigel de jong a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games