kapat
#2114356 no'lu entry sözlükte yok!

© 2008 - uludağ sözlük

yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turk silahli kuvvetleri » isparta » bitlenmis kafaya sheltox sikmak » all i ina g there atkilari » ortodontistlerden nefret etmek icin nedenler » as i am » elveda rumeli » ibrahim kutluay » yana yana done done » punch me i bleed » bana sen lazimsin » john locke » likitide » olmeden once dinlenmesi gereken sarkilar » don bebegim butonuna alternatif isimler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » enderun sirin » karma » yuzup yuzup kuyruguna gelmekteki yuzme olayi » hata yapmayi tekrarlamak » gossip girl » cahil kalabaliklar tarafindan linc edilmek » bir daha cal sam » adini soylemeyen sevgili » turkey hill » iphone3g » artvin » yilanla poz veren manken » evlenmek » ben hep seni yazdim » alti gun orucu