harry potter 



kapat
  1. genel kültür karmaşası bir kitap, kültür topu mübarek. günümüz ögeleri mitolojiyle filan harmanlanmış. o yüzden bu kadar seviliyor herhalde. yahu kadının tek yaptığı copy-paste ve rewrite'tan ibaret. bunu bir türk yapsa, çok utanırdık biz türkler de özgün hiçbir şey yapamıyor diye.
    filminin ilk 20 dakikasına bile dayanamadım ki filmi yarıda kesme gibi bir huyum yoktur. harry potter bir ilktir bu konuda, pişman değilim.
    #2044201 (mitheithel, 31.07.2007 15:32)

© 2008 - uludağ sözlük

harry potter başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. harry potter ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu harry potter nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» seaside rendezvous » o degil de sabah oldu » zalimin zulmu » aliklar birligi » asist » balkondan sarkitilan sepeti bakkalin gormemesi » zetina dikis makinesi ruyasi gormeyen genc kiz » sanal reklam » kiz kavgasi » yalida oturamayip villaya talim etmek » taciz etme zorunlulugu hissetmek » mac saati gelen misafir » stockholm sendromu » cem yilmaz replikleri » volvo xc60 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » delice » karabasan » kerkuk » mcd » sozluk un reklam nickli yazar adaylari » ahirette gote girecek entryler » bir uyku sessizligi » erikli » recepten liselim » fc barcelona » sokka » seriat duzeninde dinden cikanin oldurulmesi » uyumadan once okumak » hatirla sevgili » sozluk yazarlarinin papa ya mektuplari