uuserlarin nicklerinden akrostis yapmak 

kapat
  1. masumca görünen bir anda
    elinde bozuk parayla
    niyetini söylemeden
    futursuzca girdin kanıma
    ille de dedin yazı tura

kandırdın beni sonunda
    endamın ile zerk ettin aklıma
    dayanmadı bu yürek buna
    isyan etti sonunda
    #2016703 (nvrs, 26.07.2007 22:44)

© 2008 - uludağ sözlük

uuserlarin nicklerinden akrostis yapmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. uuserlarin nicklerinden akrostis yapmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uuserlarin nicklerinden akrostis yapmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kiz arkadasin yok mu sorusuna alternatif cevaplar » louis armstrong » siyah beyaz fotograflar » sicaktan kafayi yiyen insanlar » at gozlugu » tv1 » the one i love » memleketi olmamak » futbol sahasi » geceyi bir sozluk yazarinin koynunda gecirmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games