fragile 

kapat
  1. god is an astronaut adlı instrumental post rock grubunun ağlatabilecek nitelikteki klibe sahip mükemmel ve de melankolik şarkısı.

şöyle de bir youtube linki verelim de tam olsun: http://www.youtube.com/watch?v=JkawnSrsq1k +

ayrıca (bkz: entry ve nick uyumu)
    (fragile, 16.07.2007 13:27)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» serenade » cep telefonunu evde unutmak » tuncay ozkan » izmir » kralicenin laikler kizmasin diye acik giyinmesi » sivas in tarihi eserleri » closure » just in time » mo williams » dominic monaghan » ama hangi ataturk » sirinler i gormek icin uslu duran cocuk » son sozler » kojiro hyuga otesi » joe satriani » yapma cocugum yapma evladim » osmaniye nin tarihi eserleri » aydin fest 08 » yilin tiriviri odulu » fakir olmasina ragmen sevgilisi olan kimse » ittihat ve terakki cemiyeti » yayladag in tarihi eserleri » kadin kumandasi » herkese lolo bana da mi lolo » kredi karti yuzunden olecegini soyleyen baba » 14 mayis 2008 cavs celtics maci » darbe olursa turkiye 15 yil ileriye gider » ufolara sirin gorunmek icin gote anten taktirmak » bizkacparayiz com a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa