erkegin asik oldugunda yaptiklari 

kapat
  1. -eğilip kız arkadaşının ayakkabılarını bağlamaktan üşenmez.
    -sevgilisine gerekirse hiç dokunmadan sabaha kadar izleyebilir.
    -normal şartlar altınla tepki verebileceği bir durumda alttan alabilir.
    -aklı cinsellikten uzaktadır.
    -aldatmaz.
    -hiç bitmeyeceğini sanır.
    -...
    -yanılır.
    #1521766 (puldüşü, 13.04.2007 07:36)

© 2008 - uludağ sözlük

erkegin asik oldugunda yaptiklari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. erkegin asik oldugunda yaptiklari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu erkegin asik oldugunda yaptiklari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» acik anksiyete » muslum denen hiyar burda mi » izmir » gitar calmaya klasik gitar ogrenerek baslayin » onemli bir mesaj beklerken operator mesaji gelmesi » transvestic autogynephilia » uludag sozluk ihtiyar heyeti » supersonik yazar » nightwish » maslak opet » scorpion flower » turk dizisinde liseli rolu oynamak icin gerekenler » insanda yardim etme istegi uyandiran durumlar » ron wood » pkk liyi sikip ulkucuyu sabaha birakmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » banardag » sozde sirin soykirimi » the zephyr song » ulu chat » namert olayim » sozlukculerin gordugu enteresan ruyalar » baca gibi hissetmek » girilmis entryyi rastgele bir basliga tasimak » trafik kazasi » master of puppets » wordpress » there s a place » randy rhoads » radyo uludag » alice cooper