kemal was gay 

kapat
  1. sözlük yazarlarının yanlış yorumladığı cümledir. cümle ingilizce değil yunancadır. ve yunanca "lan ben annemi tanıyorum ama babam kim ki?" anlamına gelmektedir.*
    #1450023 (unusual suspect, 24.03.2007 23:38)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

kemal was gay başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kemal was gay ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kemal was gay nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about kemal was gay. Copyright of the articles are belong to their authors.

» goze limon sikmak » 30 milyona kamerali cep telefonu » ciplak gezip bakire kalmak isteyen genc kiz » yesilkoy ataturk havaalani » ahad » hamdullah suphi bey » adobe updater » tunc » defne joy foster » kasar kiz » bir erkege soylenebilecek en agir soz » tunc » eva angelina » anyone else but you » inxtc tv » komando marşı » ironi meydin » osmanli cumhuriyeti » 21 nisan 2005 tunceli operasyonu goruntuleri » gani mujde » gizemli yazarlari merak eden yazar » soru » cocuklarini canli canli gomen insanlar » crescendo » arabaciarabayatasget » harry potter and the goblet of fire » ozensiz sevgili » sokak kopegi » obur gun » roberto rojas » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » elit insanlar » her zaman her yerde en buyuk cimbom » optik mouse un kendi kendine hareket etmesi » ya ben senin degerini anlamadim ya da sen benim » kisinin yaslandigini anladigi anlar » boyunluk » dancing in the moonlight » aysun kayaci ya sorulacak tek soru » eksi yedim verenin allah belasini versin haykirisi » 31 ekim 2008 volbeat istanbul konseri