kizlarin terketme sebepleri 

kapat
  1. cicek alirsin "beni otla bocekle kandiramazsin" der terkeder.
    pirlanta alirsin "ben maddiyattan fazlasini istiyorum, bir cicek bile yeterdi" der terkeder.
    duyarli davranirsin sikilir terkeder.
    ustune gitmezsin "ilgilenmiyorsun" der terkeder.
    kiskanirsin "beni kisitliyorsun" der terkeder.
    kiskanmazsin "beni sevmiyorsun" der terkeder.
    romantik ak$am yemegine cikartirsin "monotonsun" der terkeder.
    diskoya, konsere goturursun "bir$eyleri hizli ya$iyoruz" der terkeder.
    sevismek istersin "ben senin bildigin kizlardan degilim" der terkeder.
    sevismez, ciddiyetini belirtmek icin seksi evlilikten sonraya ertelersin "galiba beni cekici bulmuyor" der terk eder.
    arkadasca davranirsin "seni artik arkada$ olarak gormeye ba$ladim" der terkeder.
    maco davranirsin "nasil kurtulcam bu ayidan" der terkeder.
    doversin, "$iddetli gecimsizlik" der terkeder.
    dovmezsin "aaa cok kilibiksin biraz erkek ol!" der terkeder.
    hard sevi$irsin "nazik ol, seksten anladigin bu mu!!" der terk eder.
    soft sevi$irsin "bana canimi cikartacak erkek lazim" der terkeder.
    icki icmezsin "iyy icmeyen erkek olur mu" der terkeder.
    icersin "alkolik bu yaa" der terkeder.
    sigara icersin "kulluk gibisin" der terkeder.
    icmezsin, "sigara bile icmiyor, cok uysal" der terkeder.
    koruyucu olur, asilani doversin "iyyy ben kendi ayagimin ustunde bik bik" der terkeder.
    imalarda bulunan vatandasi gelir anlatir "ben sana guveniyorum" dersin, "sen de erkek misin be? bana resmen asildi" der terkeder.
    "a" dersin terkeder, "b" dersin terkeder. deneyimli bir erkegin bildigi gibi bunlarin hepsi bahanedir ve sizden sikilmi$tir ya da daha iyi, zengin birisini bulmu$tur.
    #1426534 (ganj nehri kutsal abdest suyu, 18.03.2007 17:43 ~ 17:45)

© 2008 - uludağ sözlük

kizlarin terketme sebepleri başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kizlarin terketme sebepleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kizlarin terketme sebepleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sadik 2 dost 1 hayat 1 olum » ben bu yaziyi sana yazdim » javier mascherano » gundelik hayattan sade vatandas unvanlari » anne ile diyaloglar » zamansiz bebeklerin olumleri » orhan pamuk » asik olunan kizin yolladigi sarkiyi dinlemek » sallamacay » edibe sozen a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci