th0r 

kapat
  1. (bkz: cm oynarken kendinden geçen kişi)
    #1020065 (crazy, 19.12.2006 10:06)

© 2008 - uludağ sözlük

th0r başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. th0r ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu th0r nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» haykocepkin biz » ataturk u mu kurtarirsin hz muhammed i mi » biz size sah damarinizdan daha yakiniz » yolcudur abbas baglasan durmaz » zwh » remake » the noose » flaman » hard sun » megadeth dinlerken ders calismak » yaran olaylar » marmara 34 » agzi olu gotunden soguk olmak » oylesine insan olmak » gondar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hizli okuma teknikleri » sicarsin » ben sigara icerken ders calisabilen bir insanim » dolphins cry » adim adim ibnelik » zall » jesus fucking christ » metrobuslerdeki vip koltuklari » olimpik havuz » bana fenerbahce mi geri verin » ogrenci ogretmen diyaloglari » yalnizim » keskek » zall suna bir sey soyle bana ayar vermesin » tudeh