99 undan baslayan versiyonunu bekliyoruz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ipod undan muzik dinleyen adama kufretmek
  2. ayni oyunun eski versiyonunu aramak
  3. nokia nin unlu zil sesinin klarnet ile calinan versiyonunu kesfedisimiz
  4. bekliyoruz
  5. biz bekliyoruz sen git anahtari kap gel
  6. senden cok sey bekliyoruz
  7. heyecanla bekliyoruz
  8. aciklama bekliyoruz
  9. hepimiz onu bekliyoruz
  10. 666 yi heyecanla bekliyoruz

© 2008 - uludağ sözlük

99 undan baslayan versiyonunu bekliyoruz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 99 undan baslayan versiyonunu bekliyoruz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 99 undan baslayan versiyonunu bekliyoruz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» xavi torres puyol casillas in fener i istemesi » donen eski sevgili » yaran yanlis okumalar » turgay demirel » duraliminyum » dertleri zevk edindim » cince entry yazan yazar » mustafa denizli » fc nitra » yasar okuyan » murat yildirim » laz muzigi » fetullah gulenin amerikada yasamasinin nedenleri » benighted » bir tavsiye mektubu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » akp nin dunyadaki en teslimiyetci parti olmasi » 9 crimes » ne istedigini bilmeyen erkek » 14 kasim 1984 turkiye ingiltere maci » moderasyonla konustum haberler iyi » dwayde » latince bilen sozluk yazarlari » nezle otu » yalardag » diskalkuli » hemfuckirhemsuurlutospaga » wolfshade » ahlak sadece din ile insanlara ogretilebilir » merve erdogan » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden erkek