99 super musluman kahraman 

kapat
  1. haberturk'ün haberine göre Marvel'in yarattığı ve islami inançlara sahip 99 kahramanın hikayesini yayınlayan çizgi roman.

(bkz: niyet ettim allah rızası için spider man olmaya)
    http://www.haberturk.com/...cat=230&dt=2007/05/18
    #1675472 (cnkt, 22.05.2007 23:36 ~ 23:37)
  2. recep tayyip
    bülent arınç
    abdullah gül
    şevki yılmaz
    fetullah gülen
    şevvket kazan
    necmettin erbakan
    salih karpuzsuz *
    ...
    #1675480 (hyperion, 22.05.2007 23:38)
  3. sabı taşını bulan kişinin nasıl bir gücü olduğunu ve hikayesini çok merak etmemize neden olan çizgi romandır.

- Sabır taşı olsa çatlar lan insan

- ben sabırman im....
    #1675523 (FrOsT, 22.05.2007 23:47)
  4. her 100 kişide 1 fire veren yuzde 99 u musluman ulke vatandaşlarının kitle afyonu homojenizasyonuna denk gelmese de derişiktir.
    #2917241 (vernon sullivan, 30.01.2008 01:41)
  5. (bkz: alaaddin ve sihirli lambasi)
    #2917254 (el matador, 30.01.2008 01:45)
  6. - çabuk örümcek adamı çağırın şehire saldırı var yardım etsin
    + cık gelemez
    - niye?
    + cumaya gitti
    - lan olm batman'i filan çağırın
    + oda hacca gitti geçen
    - ohoo kim var dayı elinizde
    + 99 tane var işte seç beğen al deyyus
    #2917271 (Rambo, 30.01.2008 01:48)
  7. "aduket atmaya gittim dönecem"

hacı ryu
    #2917290 (superman abi, 30.01.2008 01:54)
  8. (bkz: yeşil sarıklılar)

* hacım acilen çanakkale savaşı'na gitmemiz lazım, şurdan 15 kişi toplanın.
    - abi bizimkiler kıbrıs harekatı'na gittiler, bazıları kore'ye gitti napıcaz?
    * ya çağır oğlum şunları ya? bulutu da ayarlayın, suyuna falan bi bak hararet yapmasın, bi taburu alıp gelecez buraya.
    #2917312 (paleface, 30.01.2008 01:58 ~ 02:01)
  9. - selamünaleyküm kardeşim, buralarda bir telefon kulübesi var mı ?

+ ve aleykümesselam kardeşim, 4 sokak ötede sağda olacaktı. hislerim beni yanıltmıyorsa senin acelen var. istersen çalıştığım mecmuadan da edebilirsin. 2. kattayız.

- ee şey kardeşim. sen temiz birine benziyorsun. sana hakikati söyleyeyim. kulübe üstümü değiştirmek için lazım. laf aramızda benim adım ekberadam.

+ ooouğğvv maaşallah, maaşallah. barekallah. demek yeşil peleriniyle semalarda süzülen, gözlerinden nurlu ışıklar fırlatan, yardımsever, enaniyet sahibi kardeşimiz sensin demek. o zaman aramızda yabancı yok. ben de haşarat-ül beşer.

- hamdolsun rabbime. ne mübarek bir tesadüf bu. ben de nicedir meraklanıp dururdum, binalardan binalara sıçrayan, damlarda yürüyen, çelik gibi ağlarla o yeşil cinleri zapteyleyen kimdir diye ? De bakayım nasıl yakaladın o küffarı ?

+ zor olmadı, önce rabbimin izni, ardından da nas suresini okudum. hallettim hamdolsun.

- ohh ohh. maaşallah, barekallah. neyse kardeşim, şimdi gitmem lazım. tcdd'nin trenlerinden biri yine raydan çıkmış. bir el atıvereyim allah rızası için.

+ haydi sana kolay gele o zaman. allah yar ve yardımcın olsun...
    #2917407 (montajelemani, 30.01.2008 02:21 ~ 02:22)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

99 super musluman kahraman başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 99 super musluman kahraman ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 99 super musluman kahraman nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about 99 super musluman kahraman. Copyright of the articles are belong to their authors.

» fakir insanlarin cok kotu giyinmesi » ibrahim e agit » yaran ilac isimleri » ocean dream » ataturk ile ilgili siirler » dogu gozacan » danismendname » ben bir garip kel oglanim » dogan holding » dort elle sarilmak » c vitamini » futbol endustrisi » 2007 uefa kupasi sampiyonu fenerbahce » sanirim asik oluyorum » neonode » atasozleri ve anlamlari » yazar tavsiyeli egitici siteler » isim soylu sozcukler » ayirma isareti » egitimde firsat esitligi » huzun » helen » ankara yenimahalle mustafa kemal lisesi » sozlukle ilgili istekler » ailecek takipteyiz efendim » bakir erkekle evlenmek isteyen kiz » the appeal » akon » yalova belediyesi » beynin daginik kelimeleri butun olarak okumasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » 30 kasim 2008 recreativo huelva villareal maci » yagla martinini » habervaktim com » tertep turkleri » ritim bar » karanliktaki adam » juve » ben seni unutmak icin sevmedim » gozlerin ustunde olmasini isteyen bayanlar » fenerbahce besiktas derbileri