98 kusagi 

kapat
  1. 1975-1984 yıllarında doğmuş olanlar.. çocukluklarında susam sokağı, varyemez amca seyretmişlerdir. eticin yemiş üzerine fruko gazoz içmişlerdir. tozleblebiyi ağızlarına doldurup 'yusuf' demişlerdir. gençlikleri apolitik bir ortamda geçmiş, tutti frutti ve emanuella serisi ile ergenliğe adım atmışlardır. terör ve devalüasyonlar doğdukları andan beri süregelmiştir ve sıradan şeyler olarak görülürler. her sene yenilenen sınav sistemlerinde denek olarak kullanılırlar.
    #1759475 (vycell, 12.06.2007 18:14 ~ 18:15)
  2. microsoft windows 98'in logosunda bulunan pencerenin* soluna dogru uzanan, ustu kirmizi alti mavi renkte olan kusaktir.
    #1759516 (revolter00, 12.06.2007 18:30 ~ 18:31)

© 2008 - uludağ sözlük

98 kusagi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 98 kusagi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 98 kusagi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» seri halde arti oy veren melek » serdar akinan » imhotep » eskiya » bana sen lazimsin » kastamonu » mus » senkronkaymasi » fenerbahce nin balkan kupasi ni almasi tesaduftur » kayseri » kafakoparanus » tayyip erdogan in abd ye kafa tutmasi » izmir de carsaf giymek » adalet ve kalkinma partisi » sentenced » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » amcasinin bakirligini 112 dolara satan emmi » lanetlemek » nekromantik » divide et imperium » fairson » erotik fantezinin sinirlarini zorlamak » ben garanti cennete giderim diyen insan » hz ibrahim » kirklareli » noise gate » zamanin manzarasi » bu siteye erisim engellenmistir » open office » cennetten bir tapuya ruhunu satmak » polonya