90 larin turkce pop muzigi 

kapat
  1. fecri ebcioğlu nun ingilizceden türkçeye çevirip piyasaya sürdüğü şarkıların türediği ve sezen cumhur önal abimizin çikolata renkli sanatçılarıyla karşımza çıktığı yıllar.
    #1962183 (pipittin, 18.07.2007 20:53)
  2. (bkz: araba)
    (bkz: şinanay)
    (bkz: ateşle barut)
    (bkz: o ye)
    (bkz: oyun bitti) *
    (bkz: benimle oynama)
    (bkz: 8 15 vapuru)
    (bkz: sevdam ağlıyor)
    (bkz: gül doktum yollarına)
    (bkz: grup vitamin)
    (bkz: grup af)
    (bkz: yonca evcimik)
    (bkz: burak kut)
    (bkz: onna tunç) rahmetle
    (bkz: tarkan)
    (bkz: macera dolu amerika)
    (bkz: sibel tüzün)
    (bkz: iyi kızlar)
    (bkz: bandıra bandıra)
    (bkz: oya bora) danslarını yapardık ah ah..
    (bkz: aslında herkes bi olay) bu şarkının adını bile varsa lütfen yazsın.
    (bkz: bu kız beni görmeli)
    (bkz: alladı pulladı)
    (bkz: cesaretin var mı)
    (bkz: her gece)
    (bkz: hepsi senin mi)
    (bkz: deli mavi) ve dah niceleri.. çok güzellerdi yahu!
    #2554142 (hefeweizen, 04.11.2007 04:58 ~ 04:59)
  3. sezen aksunun hakimiyetinde geçen, musti mi tarkan mı tartışmalarının yaşandığı, sertap erener ve levent yüksel'in bir çoçuğu olsun ve o da ses sanatçı olsun diyenlerin ağırlıkta olduğu müzik kuşağıydı.
    #2554143 (krakermisin, 04.11.2007 05:04)
  4. sezen aksu, zerrin özer, mustafa sandal, kenan doğulu, hakan peker, izel, emel müftüoğlu, yonca evcimik gibi isimlerin başını çektiği müzik dönemidir. şuan 15-20 yaşlar arasındaki kişilerin şimdilerde dinlediği müzik ne olursa olsun o şarkıları bildiği kesindir sonuçta çocukluk şarkılarımız.
    (bkz: bandıra bandıra ye beni doyamazsın tadıma)
    (bkz: denizleri aş da gel kurbanın olam) *
    #2555402 (tatligol, 04.11.2007 18:20)
  5. (bkz: 90lar turk pop)
    #2556496 (limon cicegi kolonyasi, 04.11.2007 22:28)
  6. türk pop müziğinin altın çağını yaşadığı dönem.Şimdiki şarkılara bakılınca özlememek elde değil.
    #3605017 (Dryad of the woods, 01.07.2008 14:06)
  7. sezen aksu ve tarkanın türkçe pop müziğine damgasını vurduğu yıllardır.
    #5372352 (esco, 11.06.2009 13:39)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

90 larin turkce pop muzigi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 90 larin turkce pop muzigi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 90 larin turkce pop muzigi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about 90 larin turkce pop muzigi. Copyrights of the articles are belong to their authors.