90 larda ergenlerin taptiklari kadinlar 

kapat

1. efendim o zamanlar ne gezer cd, internet. kırk yılda bir kaset düşecek, evde kimse olmayacak da toplanip arkadaslarla izleyecez. (bkz: video) simdi 12 yasinda yegenin bilgisayarında jenna serisi yakalamak mümkün. neyse bu donemlerde ulke değisimi daha hizla yasamaktaydi. tabi bu değisim beraberinde ünlülerimizde sacamalara da yol açti. bu da ergen kisiliklere bir nevi ugrasmadan, didinmeden malzeme yaratti. simdi bazilarina donup bakılmayacak olsa da o zaman için tapılıyordu bu sahsiyetlere.

(bkz: sebnem donmez)
    (bkz: tugce san)
    (bkz: ozlem savas)
    (bkz: sevda demirel)
    (bkz: gonul gul)
    (bkz: nadide sultan)
    (bkz: sibel gokce)
    (bkz: sibel tuzun)

boyle uzar gider...
    #2372346 (sidemansmileman, 24.09.2007 15:39 ~ 16:22)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

90 larda ergenlerin taptiklari kadinlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 90 larda ergenlerin taptiklari kadinlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 90 larda ergenlerin taptiklari kadinlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about 90 larda ergenlerin taptiklari kadinlar. Copyrights of the articles are belong to their authors.