90 lar 

kapat
  1. (bkz: susam sokagi)
    (bkz: parliament sinema kulubu)
    (bkz: taso)
    (bkz: turbo tatli sakiz)
    (bkz: olacak o kadar)
    (bkz: gelecege donus)
    (bkz: rocky)
    (bkz: denver)
    (bkz: yumiyum)
    (bkz: karate kid)
    (bkz: street fighter)
    (bkz: mortal kombat)
    (bkz: metallica)
    (bkz: tayfun hadi yine iyisin)
    (bkz: burak kut benimle oynama)
    (bkz: cakmaktaslar)
    (bkz: ninja kaplumbagalar)
    (bkz: ziyaretciler)
    (bkz: jetgiller)
    (bkz: super baba)
    (bkz: mc gyver)
    (bkz: gorevimiz tehlike)
    (bkz: a takimi)
    (bkz: tonton cipsleri)
    (bkz: tutti frutti)
    (bkz: emanuella)
    (bkz: hugo)
    (bkz: 0ya bora)
    (bkz: turnike)
    (bkz: carkifelek)
    (bkz: merve ildeniz)
    (bkz: serdar onal)
    (bkz: jean claude van damme)
    (bkz: dallas)
    (bkz: neuchatel xamax)
    (bkz: baris manco ve adam olacak cocuk)
    (bkz: altin kizlar)
    (bkz: aceci ayse teyze)
    (bkz: yonca evcimik aboneyim abone)
    (bkz: barbaros hayrettin ben sizin babanizim)
    (bkz: hakan peker)- (bkz: koylu guzeli) (bkz: hey corc versene borc)
    (bkz: macarena)
    (bkz: bulent karpat)
    (bkz: yildo)
    (bkz: mehmet ali erbil)- (bkz: cigdem tunc)
    (bkz: sermet erkin)
    (bkz: cenk koray)
    (bkz: cevat prekazi)
    (bkz: aykut oguz feyyaz)
    (bkz: kaleci hayrettin)
    (bkz: neuchatel xamax)
    (bkz: cin ali serileri)
    (bkz: milliyet kardes)
    (bkz: sok programi)
    (bkz: adidas torsion)
    (bkz: mirkelam pantolon)
    (bkz: esemspor)
    (bkz: yirtik kotlar)
    (bkz: super mario)
    (bkz: mantar tabancasi)
    (bkz: meybuz)
    (bkz: sigara seklindeki cikolatalar)
    (bkz: hamburger ve sosisli seklindeki sekerlemeler)
    (bkz: uludag gazoz)
    (bkz: agizda patlayan seker)
    (bkz: ulker tuplu cikolata)
    (bkz: kokulu silgi)
    (bkz: 90 ve 60lik kasetler)
    (bkz: power rangers)
    #659130 (zabalayn, 23.09.2006 12:48 ~ 12:49)
  2. eğer 90'ları kılık-kıyafet mevusu üzerinde değerlendirmek gerekirse herhalde bu yıllara damgasını vuran oduncu gömleği denen illet olmuştur.. ne sevildi zamanında be te heey.. atletin yakasında ki o skndirik etiket dahi o derece kaşındırırken sırtı o kalın, tüylü şeyi nasıl giydi insanlar o kadar sene helal olsun.. sonra kot gömlek denen bir başka illet vardı.. kot ceket ile kombine olunca dadından yenmiyodu. ve biz anladık ki kot sadece kıçta iyi duruyor.. gömleğinden olsun, şortundan olsun zerre hayır gelmiyor.. bele bağlanan kazaklara hiç girmiyorum.. sırta alınanlar ise önderliğini hıncal uluç'un yaptığı bir güruh tarafından hala seyrek de olsa yaşatılmakta.. bir de genç kızların daha çok 80'lerin sonu 90'ların başına tekabül eden siyah külotlu çorap üstüne kısa beyaz çorap giyme modası vardı ki değinmek dahi istemiyorum..
    #1681172 (coffeeandcigarettes, 24.05.2007 15:44)
  3. manuela, zenginler de aglar gibi pembe dizilerin ülkemizde gösterildiği yıllar.
    #1681174 (girgirci25, 24.05.2007 15:45 ~ 02.10.2008 12:08)
  4. 90'ların kıyafet mevzusu hakkında benim de edeceğim iki kelam var. kızların ispanyol paca pantolonlarla dolaştığı yıllardı ki hanelerden irak cehenneme direkt. iyi ki şimdi haftanın şık ve rüküşlerini seçen televizyon yapıtları var da paçalı güvercin gibi etrafta gezinen insanların sayısı azaldı.
    bir de buna bonus olarak rengarenk taytlar giyerdik ki şimdilerde yine moda olmaya başladı sanırsam koyu renkleri. ama şimdi giyenler en azından popolarını kapıyorlar, o zaman her kız aynı zamanda bir yiğitti.

velhasıl kelam sözümü sosyal bir mesajla noktalamak istiyorum: her yılın kendine has güzellikleri var. şimdi hepberaber söylüyoru hepimiiiiz kardeşiiiiz...
    #1683257 (yasak merve, 25.05.2007 00:10)
  5. pop kültürünün patlama yaptığı, her gün yeni bir şarkıcının karşımıza çıkmasına alışmaya başladığımız, 80'lerin sonu ve 2000'lerin başı arasına sıkışmış kayıp zaman...
    #1683675 (carant, 25.05.2007 02:01 ~ 28.05.2007 01:20)
  6. vatkadan nefret eden insanlar hiçbir yıl 90'lardaki kadar çok olmamıştır.
    #1686252 (tambirleydi, 25.05.2007 20:52)
  7. a)gece geç saatte show tv (bkz: kırmızı nokta) izlerken ailene yakalanmak.
    b)murat başoğlu'nu şebnem dönmez'den kıskanmak;sabah şekerleri.
    c)akşam okuldan gelip power rangers izlemek.
    d)uzay kovbolarını kaçırmamak.
    e) (bkz: susam sokağı)f)tarkan'dan kıl oldum abi
    f) (bkz: gülşen abi)yani bizim abidin
    g) (bkz: barış manço)
    h)her akşam (bkz: şaban) filmleri
    i) (bkz: turgut özal)
    j) (bkz: mahallenin muhtarları)
    k) (bkz: yalan rüzgarı)
    l)cine 5 te maç izlemek.
    m)2000 li yılları konuşmak.
    n) (bkz: küçük ibo), (bkz: küçük onur)
    o) (bkz: street fighter), (bkz: nintendo)
    p) (bkz: sl 186), (bkz: sl 286) bilgisayarlar
    r)90 da birmilyonla yalı 99 da bisküvi almak
    s)deprem
    t)ankesor boyutunda cep telefonları
    u)5 yıllık eğitim
    v)internetle tanışmak
    y)cartel bir numara!
    z)satanizm
    #2174416 (zerokey, 21.08.2007 23:34)
  8. bilyeli veya bilyali
    #3151835 (ozgurlerce, 17.03.2008 01:15)
  9. takım altına giyilen beyaz çoraplar(ııhh), tarak izli hakkı bulut kıvamın da erkek saç kesimleri, yoncimik, televizyon da ki kanal sayısının artışından doğan bağımlılık, vatkalı içine üç kişinin rahatlıkla girebileceği kazaklar..
    yine de anneannemin dediği gibi:
    -geçmiş günün kötüsü olmaz kızım..
    güzeldi..
    #3156109 (ben beni bilirdim, 17.03.2008 23:58)
  10. (bkz: halley)
    #3936773 (Lucky Strike, 08.09.2008 22:40)
  11. en arada en derede, ne 80'ler kadar nostaljik, maksimalist, ne 2000'ler kadar karamsar, minimalist! ama türkiye açısından en büyük toplumsal dönüşüm ve başkalaşım geçirilen 10 yıllık dönem. bunda globalizasyonun büyük etkisi yadsınamaz bir gerçektir.
    #4140964 (aquaman, 26.10.2008 06:03)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

90 lar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 90 lar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 90 lar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about 90 lar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» son ruya » 1 haftada 7 finalin olmasi » goze limon sikmak » 30 milyona kamerali cep telefonu » ciplak gezip bakire kalmak isteyen genc kiz » yesilkoy ataturk havaalani » ahad » hamdullah suphi bey » adobe updater » tunc » defne joy foster » kasar kiz » bir erkege soylenebilecek en agir soz » tunc » eva angelina » anyone else but you » inxtc tv » komando marşı » ironi meydin » osmanli cumhuriyeti » 21 nisan 2005 tunceli operasyonu goruntuleri » gani mujde » yigit ozgur » pkk li da olsa insan insandir » the streets of san francisco » eksi yedim verenin allah belasini versin haykirisi » lekesizzihin » adam fewer » 24 kasim ogretmenlerle iciyoruz zirvesi » sokak muzisyenleri » turkiye macini trt de izlememe nedenleri » da funkmaker » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » 2009 » ulak » soru » mustafa » merdan cengiz » anne » schlange » yaran youtube yorumlari » beni stalin yaratti » faydasiz salaklik