9 mayis 2001 

kapat
  1. gana' nın başkenti akra' da futbol maçı izdihamından 130 kişi öldü.
    #2193500 (carlott, 24.08.2007 23:27)

© 2008 - uludağ sözlük

9 mayis 2001 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 9 mayis 2001 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 9 mayis 2001 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» if i go away » tisri ayi » mutfak robotu » sahin k nin sirlar dunyasinda rol almasi » seyduna turkuleri » ailelerin yazdigi notlar » surekli acikmak » hayati otelemek » ne zaman adam oluruz » engelaar » her zaman daha iyi bir hikayesi olan insan » vefat ilani » rodezya » bunu yapan turktur dedirten olaylar » 4 agustos » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » otecegi yeri iyi bilen horoz » fethullahci gladyo » gultekin avci » dort bir » tsk nin ulkeyi kaosa suruklemesi » fenerbahce kadar tas dussun basiniza » ramora » bobiler org » nokia n73 music edition » knut » cocukken dayak yenilen kisi ile karsilasmak » egitim ve doktrin komutanligi » mont blanc » ozur diliyorum » onur belge