9 ekim 1967 

kapat
  1. --spoiler--
    ruhuna el fatiha
    --spoiler--

abdurrahman dilipak.
    #2449776 (hattori kibar feyzo, 09.10.2007 23:01)

© 2008 - uludağ sözlük

9 ekim 1967 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 9 ekim 1967 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 9 ekim 1967 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» musaaden olursa ben gidiyorum » uludag sozluk prenses perfinya zirvesi » islam ve demokrasi uyumlu mudur » serenitytheone » cizgi roman » 6 aralik 2000 galatasaray paris saint germain maci » ask ukte doldurur » xavi torres puyol casillas in fener i istemesi » zafer oger » petrol fiyatlarinda meydana gelen hizli dusus » mesut yar » sozlukten kiz kaldirmak » avea11 » ciris otu » istemezdim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » guitar hero world tour » kendine gomulmek » matrixxx » ask konusturur » lulu » doviz fiyatlari » 11 ekim 2008 fenerbahce galatasaray maci » bizden kacmaz kameralari » cok zor uyanan insan » 8 ekim 2008 genelkurmay aciklamasi » ihsan oktay anar » mulkiye » money » insanlik onuru » uludag sozluk pkk balonundan basliklar