9 da 9 

kapat
  1. türk müziğinde önemli sayılabilecek bir albüm. içinde beyaz onluk'ün son defa saril ve fatih erdemci'nin ben olmeden oncesi gibi şahane şarkıları barındırır. çıkış tarihi sanıyorum 1998'dir. şarkılar da aşağıdaki gibidir ya da değildir.

01 - Kaan Öztürk - Yollarda Yoruldum
    02 - Ufuk Hastoprak - Bir Bodrum Yazı
    03 - beyaz onluk - son defa saril
    04 - Haydar Karadağ - Deliyim
    05 - fatih erdemci - ben olmeden once
    06 - Okan Ünver - Say Geriye
    07 - ikinci Kuşak - Geçmişler
    08 - Ece Ülker - Aşk Zamanı
    09 - Batu - Koparıldım
    #3284423 (akustikcinayet, 18.04.2008 00:16 ~ 00:17)

© 2008 - uludağ sözlük

9 da 9 başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. 9 da 9 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 9 da 9 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» schizo kill for you damat hobbit pasa uclusu » olmus icimde hasret » yerli mali yurdun mali herkes onu kullanmali » kokteylde elde kadehle hahaha diye gulmek » ismail yk ile gaza basmak » minik mavi balina » farkli yaklasimlar getiren insani yerme cabasi » sallandiginda nargile kokusu gelen saclar » hakkinda onyargilar bulunan meslekler » karin agrisi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci