8088 

kapat
  1. üniversitelerde mikroişlemci derslerinde gösterilen bir microprocessor.
    #3485436 (bleak poison, 02.06.2008 23:51)

© 2008 - uludağ sözlük

8088 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 8088 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 8088 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fakir insanlarin savunma mekanizmasi » matrax » facebook u olmayan uuserlar » gossip girl » kagit mendil » erkege tecavuz etmek » napan » kktcell » sozlukteki erzurumlular » 16 ekim 2008 grup yorum adana konseri » for godnesses sake » dunyanin en yalniz canlisi » kompleksiz insan » karin » bir populer kultur magdurunun ruyalari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kemerlerinizi baglayin » ikinci kadin » imminent » kalimerhaba radyo » cin » enternasyonalizm » ahmet cakar » ameliyat sirasinda hemsireden makas alan cerrah » sevil aki » knockin on heaven s door » 2007 yilindan beri ekonomik kriz cikacak demek » kastamonu » balkan kupasi » alkislarlayasiyorum com » 31 cm