80072745 

kapat
  1. msn'in zor çözümlü hatalarından biri. ama tabi bilmeyene. bu hata genellikle virüs programlarından kaynaklanır. çözümü için buyurun:

nod32: Arkadaşlar bilgisayarınızdan msn live messenger ‘a giremeyip hata kodu olarak 80072745 alıyorsanız bunun çözümü kullandığınız antivirüs yazılımınızdan Web Access Protection‘dan HTTP‘den Web Browsers‘a gelmeniz ve oradaki MSN Messenger anahtarının başındaki (C:\Program Files\MSN Messenger\msnmsgr.exe) thick’i kaldırmanız sorunu çözmeye yetecektir.Bu çözümün resmi aşağıdadır..

kaspersky: Ana Ekran - Settings - Threats and exclusions - Trusted Zone kısmında burada aşağıdaki resimde görüldüğü gibi %ProgramFiles%\Messenger\msmsgs.exe ve %ProgramFiles%\MSN Messenger\MsnMsgr.Exe kısmının klikli olduğundan emin olunuz.Eğer klik yoksa siz add parametresi ile msn messenger ‘ı o kısma eklemeniz gerekmektedir.Anlatılanlar resimlerde açıkça görülmektedir.Bu extra anlatımı bu başlığa yapılan yorumlardan birinin isteği üzerine yapılmıştır.

görüntülü olarak çözüm için:
    http://www.cagripolat.com...ata-kodu-80072745-cozumu/

edit: insanları deli eden bir soruna yardım amacıyla yazılmış bu entryyi kötüleyen arkadaşlara diyecek bir şey bulamıyorum.
    #3573795 (sen bana bu diyemezsin, 23.06.2008 15:48 ~ 16:54)

© 2008 - uludağ sözlük

80072745 başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. 80072745 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 80072745 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» emekci » 1446 » overrule » 1516 » kopeklerdeki son dedigini anlamadim bakisi » radomir antic » trafik polisine rusvet verme taktikleri » agri dagi » biz uc kisiydik » nothing else matters a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games