800000 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. 800000 inci entry

© 2008 - uludağ sözlük

800000 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 800000 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 800000 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» metallica » yaratici fenerbahce taraftari » kahramanmaras » kirsehir » ermeni doktorlarin 15 bin askeri kor etmesi » her gun okula giden ogrenci » islam in hosgorulu olmamasi » michael beasley » senkronkaymasi » ugur dundar » interneti sahibine zindan eden modem » aydin dogan medyasinin kotu yonleri » insan » no one there » klimakafa » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ordek popolu kiz » play it again sam » fenerbahce ile 4 yillik sozlesmemi tamamlayamam » fanatizmin hastalik haline gelmesi » yaran olaylar » anal seks » yaran ruyalar » balm » facebook » bob marley » zall bize de ayfon alsana » fuhus yapanlarin ekmek paramizi kazaniyoruz demesi » ben garanti cennete giderim diyen insan » akcakoca » hande