80 gunde devr i alem 

kapat
  1. bendenizin güzel bir şarkısı.
    (azorka, 19.05.2006 10:17)
  2. hoş bir bendeniz şarkısı. sözleri de şöyle:

Şşşt dedin takıldım sana
    O an yazıldım hesabına
    Ah biranda vuruldum ona
    Boyun eğdim ben hep gururuma

Önce ben bir masum kedi
    Birazcık hanımefendi
    Takıldım baktım olmuyor ki
    O suratsız naletin biri

Sahtekar biraz düzenbaz
    Böylesini gözüm hiç tutmaz
    Ay bişey sanır kendini
    Havalanma yerim ben seni

Dırdırı var ya o dırdırı
    Çekilmiyor hiç sabahları
    Yok annesi babası derken
    Kaçırdım bak ben erken erken ay!

Benim de bir canım var
    Ben de insanım hain

80 günde devr-i alem
    Neden değiştin böyle madem
    Sen böyle değildin
    Olanlar oldu
    Kime inandın söyle adem
    (serbest radikal, 09.03.2007 01:59)
  3. ''Ay bişey sanır kendini , Havalanma yerim ben seni '' cümlesi ile peşpeşe kombine toplumsal sorunlara savaş açmış üstün ben deniz şarkısı.

şaşkın olmamak mümkün değil şu cümle karşısında...

(bkz: tanistigimiza memnun oldum)
    (hosaf, 09.03.2007 02:03 ~ 02:09)
  4. her söylenen şeyin toplumsal sorunlara parmak basması gerektiğini sanan toy genclik tarafından beğenilmese de eğlenceli olma amacında ve eğlenceli bir bendeniz şarkısı.
    (serbest radikal, 09.03.2007 02:07 ~ 02:23)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kirmizi baslikli istasyon sefi » gta san andreas » beyin engelli » liv tyler i duslerken sevgiliye yemek hazirlamak » ittihat ve terakki cemiyeti » demir kirat » sattim kanalturk u cok param var artik » ilginc dukkan isimleri » yastiga kafayi koyar koymaz uyumak » en ilginc dukkan isimleri » ulak » lisede hoslanilan kizin anket defteri vermesi » gul golge » malatyaspor » ben leyla olmusum kimin umrunda » kamasutra denedim begenmedim » ota boka sehit demek » ricardinho » savas ay » insanlarin yarattigi tanrilar ve seytanlar » smiley sentetizmi » eskisehir i sevme nedenleri » dun gece » kutu kutu pense » kralice elizabeth in desti izdivac a katilmasi » serkan cagri » senkaya nin tarihi eserleri » gidene don demeyi unutmak » gulay eralp a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa