8 mart 2007 sevilla shaktar donetsk maci 

kapat
  1. 2-1 shaktar'ın üstünlüğüyle süren uefa kupası 4.tur karşılaşması.
    sevilla barcelona galibiyetinin ardından evinde rezil bir görüntü vermekte. sevilla'nın derdi bizi mi gerdi o ayrı konu.
    #1390375 (ogasi, 08.03.2007 23:08)
  2. ve 2-2 olmuş maç. 88de maruska attı. sevilla'ya burada ya da ukrayna'da en az bir gol daha lazım...
    #1390518 (ogasi, 08.03.2007 23:37)
  3. 2-2 biten maç, artık gözümüz rövanş maçında olacak.
    #1390536 (ogasi, 08.03.2007 23:40)
  4. (bkz: Mircea lucescu)
    #1390570 (redfather, 08.03.2007 23:47)

© 2008 - uludağ sözlük

8 mart 2007 sevilla shaktar donetsk maci başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 8 mart 2007 sevilla shaktar donetsk maci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 8 mart 2007 sevilla shaktar donetsk maci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cay ismarlarken mali krize giren thy yoneticisi » eskisehirspor un naci transferi » reenkarnasyon » eskiya » get smart » devlet universitesinde okuyan ogrenci modeli » joker da » empati » var misin yok musun » beni hic ellere verme » brave new world » tokatspor » asist » here comes the summer » kar yagarken dinlenesi sarkilar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » moderatorun entry silerken carpilmaktan korkmasi » bsgck denilen kisinin gercekten gidip cay koymasi » yavuz seckin » cok az sayida kalmalarina ve sozlukteki guc onlarda olmasina ragmen hi » otobuste yasin okuyan insan » dolgu vernik » osman sakallioglu » ahmet yildiz olmedi kalbimizde yasiyor » ocalana sayin teroriste dusman degil suclu demek » now we are free » ece gursel » ibne seovi » wild wild west » pazi » o degil de bir shubuo vardi o noldu