8 aralik 2007 kardes turkuler izmir konseri 

kapat
  1. 8 Aralık 2007 günü izmir'de ismet inonu kultur merkezinde yapılacak olan konserdir.

Biletler 7,5 YTL olup, ilanda tam-öğrenci gibi çağ dışı bir ayırımdan bahsedilmemektedir.

her defasında bir nedenle gidemediğim artık gitmek istediğim konserdir.

Ayrıca konser öncesi zirve potansiyeli de taşımaktadır hani.
    #2652570 (misisipikedisi, 02.12.2007 01:18)

© 2008 - uludağ sözlük

8 aralik 2007 kardes turkuler izmir konseri başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. 8 aralik 2007 kardes turkuler izmir konseri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 8 aralik 2007 kardes turkuler izmir konseri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kibris » ben besiktas i gordum mu titrerim » laz pacino » 7 agustos 1998 » sozlukle ilgili istekler » polis de insandir » dikkat cekmek icin baslik acmak » piercing » semih senturk » haznedaroglu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci