8 9 eylul rock station ankara zirvesi 


kapat
  1. saka saka, kıcımdan uydurdugum zirvedir! tek kisilik zirve neden olmasin canimdir! aslinda ankara su yoksa bira icelim zirvesine karsi bir zirve de olabilir!
    #2253646 (nobran ne ya, 03.09.2007 13:01)

© 2008 - uludağ sözlük

8 9 eylul rock station ankara zirvesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. 8 9 eylul rock station ankara zirvesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 8 9 eylul rock station ankara zirvesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uuserlerin deviantart adresleri » sevgililer sevgilisi » konusmayi birakan insan » sevmek yari olmektir » genelkurmayin namaz cagrisi » ukte » mehmet emin palamut » itu sozluk » sirk » beyin ile kalp arasina sikismak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games