7th 

kapat
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. 7teen
  2. 7th heaven
  3. 7th house
  4. 7th saga
  5. 7th son of a 7th son
  6. 7th st wonderland

© 2008 - uludağ sözlük

7th başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 7th ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 7th nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yigit ozgur esprileri » roger waters » reenkarnasyon » tek iliskilik zengin kadinlar » iddaa » grab » moderatorun entry silerken carpilmaktan korkmasi » pek yakinda » seni seviyorum sozluk » paranoia » gay » hakki yeten » ogrenci muhalefeti » yolluk » giyf » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » islak ruya » eskisehir artik bir zirve yapiverelim zirvesi » schhh com tr » fatma seher erden » w » bursa disinda bilinmeyen naneler » mal diye bagirinca donup bakan insan » her sucu sabahcilara atan sinif » rokfor » alagoz » sozcu » entelektuel ulkucu » 11 tane appiah istemek » peygamber efendimizin futbol tutkusu » milliyetciler turkiyenin onunde en buyuk engeldir