72 yasindaki kiza cikma teklif eden delikanli 

kapat
  1. (bkz: 72 yaşındaki kız)
    #3481911 (icimdeki deniz, 02.06.2008 06:46)
  2. bu delikanlı almandır ve 6 sene sonra bu kızı sevişirken öldürecektir.

(bkz: 78 yaşındaki kızı sevişirken ezip öldüren alman)
    #3481921 (le phallus, 02.06.2008 07:25)
  3. 72 yaşına kadar kız olmayı başarabilen kıza teklif eden ergen.

dünya üzerinde 72 yaşına kadar kız kalabilen bir bayan varsa dedeme ayarlamak istiyorum.
    #3482295 (www wwwwwwwwww www, 02.06.2008 11:32)

© 2008 - uludağ sözlük

72 yasindaki kiza cikma teklif eden delikanli başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 72 yasindaki kiza cikma teklif eden delikanli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 72 yasindaki kiza cikma teklif eden delikanli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» helal sut » nusayri » gumushane » catismada hep erlerin astsubaylarin sehit olmasi » tygers of pan tang » islam in hosgorulu olmamasi » jolly joker balans » hersey ona donecek birgun » marques green » 21 yuzyilda kilik kiyafete takmis insan modeli » sozlukte pazartesi sabahi » ortadogu » okul zilinin imperial march ile calmasi » icel » toygar isikli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » al yesil dokun anneler » porfirio diaz » witricity » ataol behramoglu » eski sevgiliye mektup » hey » el kurutma makinesi » orhan pamuk » haydan gelen huya gider » erkege tecavuz etmek » bana fenerbahce mi geri verin » tayyip erdogan in abd ye kafa tutmasi » fenerbahce » dave matthews » kirklareli