71 

kapat
  1. kirikkale'NiN iL PLAKA KODU.
    #383812 (redwinemania, 29.06.2006 11:39)
  2. maşallah sayısını artırmak için kullanılacak rakam..
    örn: "71 kere maşallah"
    #2154563 (batuhanyedek, 18.08.2007 14:40)
  3. yanlış bilmiyorsam -ki biliyor olmam kuvvetle muhtemel, asal sayılara örnektir.
    #2965942 (tarih ve saat;, 07.02.2008 15:59)

© 2008 - uludağ sözlük

71 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 71 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 71 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» merve erdogan » mavi lens takan yesil gozlu kiz » no tanri no cry » okmeydani nda ocalan lehine slogan atan pisler » sabri sarioglu tipi cagdas sag bek » acik imza » algolagni » turkiye devrimci genclik federasyonu » psychosexual development » seyyar soguscu tezgahindaki gaz lambasi » erkan ogur » ezan okunurken muzigin sesini kisan ateist » d n » sesli dusunuyorum ben » halayin soldan saga cekilme prensibi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » burhan altintop lost ta oynasin » behold the man » alkollu halde araba kullanmak » ykz kina » tropic thunder » mehmetcik vakfi na uyanik bagis haberi » cocukken garip buyudukce oturan isimler » 2008 kuresel ekonomi krizi » ilhan selcuk ugur mumcu yu oldurttu » hayrunnisa gul » asteni » yeni uu otomasyon sistemi » kiyamet kopunca medyanin atacagi mansetler » dolmusta onde oturmak » ama o benim dinimden degil