70 milyonun onunde koca arayan kapali kadinlar 

/ 2
kapat
  1. bir de erkek versiyonları vardır bunların.
    geçen gün rastladım 77 yaşında bir amca çıkmış "türbanlı olacak, abdestli namazlı olacak" şartı ile kendisine karı arıyor.

güler misin, ağlar misin bilmiyorum..
    #3393438 (I belong to che, 13.05.2008 20:51)
  2. toplumun kutuplara ayrılmasının uludağ sözlük te de kendisini göstermesinin sonucu açılan başlıktır. kastedilen insanlar baştan aşağıya yanlıştırlar, ancak onların üzerinden siyaset yapmakta bir o kadar yanlıştır. bu yanlışa düşen insanların saçının açık yada kapalı olması onları daha fazla suçlu yada suçsuz yapmaz. oraya çıkan insanları herkesin takdir edeceği üzere normal insanlar değildirler. bu insanların üzerinden bu şekilde toplumu bölmek akıl işi değildir. ayrıca bu başlık ülkemizde kutuplaşmanın nerelere geldiğini açıkça göstermektedir. sonuç olarak çok tehlikeli sularda yüzüyoruz...
    #3393443 (devrimim, 13.05.2008 20:52 ~ 20:59)
  3. bu işleri de bu kadar kapalı yaptıklarını bilmezdim.
    #3393447 (gone with the shit, 13.05.2008 20:52)
  4. koca arayan kapali kadinlari izleyen 70 milyonun da sorgulanması gereken durum..
    tamam, bir mübalağa vard görüyoruz ama halkın önemli kısmının bu tip şeyleri izlediği de açıktır..
    #3393458 (pablo escobar, 13.05.2008 20:54)
  5. "bütün mahalle tren yapıyo
    hani artisler öyleydi"
    cm ylmz

trende yer alan kapalılardandır bunlar da.. *
    (bkz: da ekini bitişik yazanlara gıcık mod)
    #3393508 (ferbay, 13.05.2008 21:02 ~ 21:07)
  6. ne koca aramak, ne de bunu 70 milyonun önünde yapmak ayıptır. ayıp olan; kişinin başının kapali olmasıdır(!).

çok net bir şekilde belli oluyor artık insanlar arasındaki kutuplaşmalar. bu hale getirildik bir şekilde. herhangi bir ittifak yolu gözükmediği için de çatış ha babam çatış. sen ona laf söyle, diğeri yumruk atsın bilmem ne..

herkes artık bir taraf olmak zorunda. benim karşımda olur yanımda olur eyvallah. lakin ikiyuzluluk kadar iğrenç bir ruh haline de bürünebiliyor bazı insanlar.
    olay sadece bir eş bulma olayı değil, öyle olsa 70 milyonun onunde kari arayan adamlar diye bi başlığın altına kusardık.
    neymiş, kapalıymış. açığından ne hayır geldi ki kapalısından bir zarar gelsin.
    telekızlar açık da ne oluyor, müsbet işler peşindeler midir nedir? kuytu sokaklarda geceleri uluorta sevişenler ne o zaman? açık değil mi onlar? vay halimize o zaman değil mi?

kör kütük saldırmak dedikleri bu olsa gerek. senin memleketindeki kızlar batı özentisi olmuş baldırı çıplak gezerlerken, "bilmiş" bir görüntü çizmeye çalışarak ayet ve hadislerden örnekler vermenin mantık çerçevesindeki yeri nedir merak ediyorum dogrusu.

esas yobazlık bu şekilde oluyor evet. çelişkiler converse ayakkabıların bagcıkları gibi dolanmış bogazına, kafasına estiğine "dini istismar" ediyor ayağına laf söylemek.

aynı peygamber diyor ki: "çoğalın, ben mahşerde ümmetimin çokluğuyla övüneceğim."

bu mantıkla basbakanın 3 çocuk yapın muhabbeti de içselleştirilebilir. ki ben dahil çoğunluğun düşüncesi bunun yanlış olduğu yönünde.
    ve yine aynı mantıkla bu hadise dayanarak koca arayan kadın da olabilir, buna ne diyebilirsin?

her koyun kendi bacağından asılır, ben bu cenabet* halimle bunları konusuyorsam günahı da sevabı da banadır. sen de otur, oku, yorumla ve beyan et.
    #3393509 (titan arum, 13.05.2008 21:02)
  7. (bkz: esra erol la izdivaç kimsenin tekelinde değildir)
    #3393518 (tanimadinmiben, 13.05.2008 21:04)
  8. insanın gülesi geliyor doğrusu.
    #3393531 (trafos, 13.05.2008 21:06)
  9. bir de bunların erkek elini sıkmayanları vardır ki... dağlara taşlara.
    #3393650 (thaliia, 13.05.2008 21:24)
  10. 70 milyonun onunde koca arayan kapalı olmayan kadınlarla aynı aptalca eylemi gerceklestiren kadinlardir.
    #3393788 (rendekar, 13.05.2008 21:50)
  11. gayet doğal bir şeyi yapan kadınlar. koca istiyorlar çok mu? değil.

önemli olan neresinin kapalı olduğudur aslında. (bkz: anlayan anladı)
    #3393799 (blonde mermaid, 13.05.2008 21:52)
  12. ''görücü usulü'' evliliği, ''anında görüntü'' usülü evliliğe çeviren kadındır.(ya da kızdır;orasını bilemiyoruz.)
    #3393817 (tren istasyonu, 13.05.2008 21:57)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

70 milyonun onunde koca arayan kapali kadinlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 70 milyonun onunde koca arayan kapali kadinlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 70 milyonun onunde koca arayan kapali kadinlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» luther » batmaya mahkum firma isimleri » turkculuk » tarla surmek » thunder ekmegi » ilk 6 haftada 4 yenilgi alan takim » sony » ucak gemisi yapmak » en guvenilir kurum tsk dir geyigi » bevliyeci sevgilisi olan erkek » rodezya » sol dusuncenin arkasina saklanan teroristler » ankarali turgut » tobias beecher » foca fatihi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » laz » bulgur pilavi ile tursu yemek » emirst » horse to water » dokuz kollu samdan » serhat kars » zeki kayahan coskun » ahiret » sol » bekaret onemlidir diyen erkek » fethullah gulen » metroda kadinlara okuz gibi bakan okuz » gol sonrasi takla atan futbolcu » legal teror orgutleri » ilkokulda yazilan kompozisyonlar