7 temmuz uludagsozluk fasil zirvesi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. 7 temmuz uludag sozluk fasil zirvesi
  2. fasil revolutions zirvesi
  3. uludag sozluk fasil zirvesi
  4. 11 kasim 2006 fasil reloaded zirvesi
  5. 2 subat 2008 ankara kis gunu fasil zirvesi
  6. uludagsozluk turkuculer zirvesi
  7. uludagsozluk yorsan a karsi zirvesi
  8. uludagsozluk uzun essssek zirvesi
  9. uludagsozluk eskisehir bahar senlik zirvesi
  10. uludagsozluk uskudar iskele sabah 5 cayi zirvesi

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» huseyin hatemi » bunyan in tarihi eserleri » adana muzesi » checkbox » kralice turkiye ye geliyor diye temizlik yapmak » abbas bariz » oldboy » kahveyle olay yerine gelen hollywood polisleri » iletisine mesgulum yazan ve msn e giren insan » aslanlar sahada tribunler ayakta » adana nin tarihi eserleri » dislokasyon » hicbir entry si kotulenmeyen yazar » lm egrisi hareketleri » istinye » camel vs marlboro » bu sefer niye patladi ben de anlamadim » eurasian » zamani durdurmak » amvo exe » itirafcilarin aslinda demek istedikleri » sabiha » kahta nin tarihi eserleri » turkceye giren yabanci kelimeler » semsi yastiman » otep shamaya » torrent arena » 2008 yilinda hala darbe telaffuz eden yurttas » gece a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa