7 temmuz 2008 ncldlbz icin besiktas zirvesi 

kapat
  1. besiktas beer point de boğaz manzarasına karşı, imhotep , desifreolmusdisiuuser , mendoza , melankolik ve ncldlbz in katılımlarıyla 18.00 - 20.00 arası keyifli bir sohbet ortamında yapılmış olan zirvedir.
    #3634604 (mendoza, 07.07.2008 23:38)
  2. seri telefonlaşmalar sonucunda kendimi bir anda ortasında buldugum, kaliteli insanlarla tanışma fırsatını beraberinde getirmiş zirvedir. oturduk, bir içip beş güldük daha ne olsun ki?

hem de mendoza ve ncldlbz yazarlarını da tanımak kısmet oldu daha ne olsundur.
    #3634634 (MeLaNKoLiK, 07.07.2008 23:43)
  3. ncldlbz 'ı alıp kaçtığım diğerler katılımcıları başımdan savdığım zirve. *
    #3634874 (desifreolmusdisiuuser, 08.07.2008 00:28)

© 2008 - uludağ sözlük

7 temmuz 2008 ncldlbz icin besiktas zirvesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 7 temmuz 2008 ncldlbz icin besiktas zirvesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 7 temmuz 2008 ncldlbz icin besiktas zirvesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gece gunduz karismaz » dersim » herkes esit dogmustur » uludag sozluk moderasyonu » karpit » murat ata » genelkurmay in 5 karakolu tasima karari » gururla soylenebilecek sozler » yeterli para olmadigi icin karakolu tasiyamadik » morel eskisehir lgbtt olusumu » besiktasin yabanci futbolcu trasferi politikasi » enteresan videoya fon muzik olarak ilahi koymak » asfaltiniz hayirli olsun » baslik ve nick uyumu » thomas alva edison » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tsk nin kandil dagi ni vurmasi » agizda yara varken biskrem yemek » zamansiz » ben erkeklerle daha iyi anlasiyorum » batmaya mahkum firma isimleri » aynaya kafa atmak » kufurbaz bir sevgiliye sahip olmak » i love you zico » seri eksi oy veren ibne » myspace » 2008 2009 sampiyonlar ligi sampiyonu fenerbahce » kurtleri sevmeyen turkler » oruc tutuyor musun sorusuna verilen cevaplar » toru topu 7 nota var kac ayri beste yapilabilir ki » hali bombardimani