7 temmuz 2006 uludag sozluk fasil zirvesi 

/ 5
kapat
  1. deLiLer gibi eğLendim "böyLe bir zirve bir daha yapıLamaz" dediğim zirveLerin efendisi...muhabbet o kadar iLerLemiştir ki spectracefLe kanuncu abiyi ve diğer masadaki diğer daLLamaLarı dövmeyi biLe düşündük * sonra diğer masaLarLa kanka muhabbetine giriLmiştir...içkinin güzeLLiği burada ortaya çıkmıştır *...

devedikeni diye bir adam vardı ki dünya iyisi-tatLısı bir kişi çıktı...mod. oLma yoLunda büyük yaraLar aLmıştır kendisi* *...ayrıca bu zat beni kız sanıyormuş...karşısına yarma gibi bir adam çıkınca bütün hayaLeri suya düşmüştür.bana bakıp bakıp "ahhh tucimania ahhh hayaLLerimi yıktın" demiştir *

atan alir spor ki devedikeni kadar iyidir...geneLde suskun kaLdı ortamda ama etrafa attığı gülücükLerLe samimiyetini beLLi etti...gönLümüzce eğLendik...muhabbettin kraLını yaptık

maksat muhabbet ağır abi sıfatı bu yazar a yakışır arkadaşım...oturdu masaya ve eLiyLe masaya vurarak tempo tuttu...maksadımız muhabbet arkadaşım niye
    oynuyorsunuz ki der gibiLerindeydi gülücük

sefertasi bu yazar otu boku yıktı...bardak çanak çömLek kırıp durdu...garsonLar gözLeriyLe ayar verdi...garsonLArın içinden söyLedikLeri küfürLeri buraya
    yazmak ayıp kaçar

ozsaycan sessiz sakin gözüken biriyken içindeki canavarı birden ortaya çıkarmıştır...yerinde duramamıştır...duff-man gibiydi...nevizadede bir yetmişLik içişi vardı ki bu oLay kameraya çekiLip internetten herkese gönderiLisi bir şeydi *

karpuz kabugu yerinde durmamıştır.geneLde oynayarak onunLa konuşabiLmişizdir.ayrıca dekoLtesiyLe tüm gözLeri üstüne çekmiştir *

elifff yıLLarca tanıdığım aynı insan..pek bir mahireti yoktu gece içinde gülücük zirve sonrası sally riggomortis ben ve elifff beşiktaş iskeLesinde çay içerek zirveyi sabah'ın yedisine kadar sürdürmüşüzdür

dopdop hoppaLa demek istediğim gözLeri ve şirin tavırLarıyLa gecenin yükseLen yıLdızıydı.fasıL'a ayak attığımda eLinde kaLem-kağıt vardı...gecenin sonunda eLinde yine kaLem-kağıt vardı...sözLüğün muhasebecisi oLmaya adaydır

fth kanuncu abi bu yazar yüzünden az kaLsın kaLp krizi geçirecekti...kanuncu katiLi oLacaktı...mapushaneLere düşecekti ki aLLahtan adamLar hızLı parça çaLmaya başLadıLar ve fth bizim tarafa geçti * *

sally gözüm hep üstündeydi...fazLa oynaması durumunda koLLundan tutup direkt eve yoLLayacaktım...ama güzeL yengecim beni dinLeyerek fazLa oynamamıştır...beni yenge katiLi yapmaktan kurtarmıştır *

yasak merve boyu iLe beni bitirmiştir...resmen bana denk geLen bir boyu vardır...zorLada oLsa sandaLyesinden kaLdırıLarak dans etmiştir...içinde varmış..."oynamak istemiyorum" diyen bir geLin havasında parmak şıkLatmaLarı iLe geceye renk katmıştır

apandisit ortaLıkta fazLa gözükmemiştir...zirvede iLk muhabbet ettiğim kişidir ayrıca...atan alir sporLa birLikte oturup etrafı kestiLer...bir yamuk oLması durumunda olaya iLk parmak basacak insandı * *

riggomortis beraber fasıL'ın vazgeçiLmezi eL haraketLeri yaparak geceye damgamızı vurmuşuzdur...koy arkadaşım koy...öLüyorummmmmmmmmm nidaLarı diLLerden hiç eksiLmemiştir...kardeşim benimmmmm içeLim...kızLarın hasta oLduğu ritim adamı , gönüL dostu , açık ara sözLüğün en yakışıkLı ve karizmatik yazarı *

ve gecedeki en kraL oLay arnold civardanegezer in zirveye geLmiş oLmasıydı...yanına oturduğum anda muhabbetin dibine vurmuşuzdur...senkronize haraketLereLe dans etmişizdir-eL şakLatmışızdır...

bu yazarLarLa tanıştığım için gerçekten çok mutLuyum...hepsi temiz çocukLar...bundan sonra zirveLeri kaçırmayacağımı beyan ederim...

(bkz: çaL kanunum çaL)
    #406905 (Tucimania, 08.07.2006 21:23)
  2. zirvenin düzenlendiği saatlerde beyoğlunda olmam sebebiyle don kişot la birlikte katılmak istediğim,fakat yerini hatırlayamadığımızdan dolayı katılamadığımız zirve olarak gelmiş ve geçmiştir...
    #407092 (esneyenahtapot, 08.07.2006 22:40)
  3. yan masamızda eğlenmeye ve doğum gününü kutlamaya çalışan topluluktan birinin ekşi sözlük yazarı olduğunu öğrendiğim keşke o anda öğrenseydik en başından kaynaşırdık demekten kendimi alamadığım zirve olmuştur.
    #407222 (sefertasi, 08.07.2006 23:53)
  4. ılk kez katılmıs oldugum kacak kelebek harıcınde kımseyı tanımamıs oldugum ve buna ragmen az zamanda cok eglenmıs oldugum zırvedır.
    #407225 (no promise, 08.07.2006 23:56)
  5. ancak ayılabildiğim ve entry girebildiğim zirve olmuştur. böylesine eğlenceli, böylesine muhabbetli bir zirve uludagsozluk ömrü hayatında görmemiştir. alkolu biraz fazla kaçırsam da öncelikle bana tahammül eden tüm katılımcı arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim. ayrıca böyle bir organizasyon yaparak bizlere güzel bir gece yaşatan dopdop, spectracef, sally,elifff*e de teşekkürlerimi iletiyorum. trafik nedeniyle assolist misali sonradan katıldık zirveye ben, atan alir spor ve apandisit.biz geldiğimizde gayet sakin ve yerliyerinde devam ediyor görüntüsü içerisinde olan zirve daha sonra yavaştan el çırpmalarla hareketlenmiş ve bir süre sonra sandalye denilen maddenin varlığı unutulur hale gelmiştir. masadaki rakı bardakları umumi kullanıma açılmış, herkesin tabagındaki kroketleri göz ucuyla kesmişimdir. etrafımızdaki masalardan gürültü konusunda ziyadesiyle ayar aldıktan sonra alkolün etkisiyle akrabaya yakın olmuşuzdur. peki kimler vardı;

*

atan alir spor: kardeşim tüm zirve boyunca bana göz kulak olmaktan doğru dürüst eğlenememiştir. *
    apandisit: o da bana mukayet olma çabasında idi. ikisine de birer zirve borcum var.
    baybars: gecenin sonunda devamlı yanına gidip * tarzında demeçler vererek hayatından bezdirdiğim insandır. ortada göbek attığı ve fal baktığı sahneleri görmedim sanma.
    cino 74: ilk defa bu zirvede görme fırsatına sahip olduğum, gayet samimi, içten ve güleryüzlü bir insandır. göbek atma faslına pek kalamayıp erken ayrılmıştır, bir sonraki zirvede bu eksiği kapatacaktır, ayrıca bana bir entry sözü vardır ki bekliyorum.
    dopdop: müthiş organizatör, harikulade fotocu, tam anlamı ile bir toparlama, birlik beraberlik yaratma ve organize etme silahı, ayrıca gayet keyifli. bir daha böyle bir zirve hayatta düzenlemem diyerek bizleri üzmüştür ama sözünü geri almasını umut ederim. zira böyle güzel ve eğlenceli zirveler pek zor gerçekleşir.
    elifff: organizatör olarak lanse edilen, fakat kenarda oturmak, müzik çaldığında kalkıp göbek atmak fiileri dışında organizatorluk namına bir hareketini göremediğimiz, kısaca bit organizator olarak nitelendirdiğim şahıstır. yine de eline sağlık demekteyim.
    eticicibebe: köşesinde gayet sessiz sakin otururken bir anda pistte gördüğüm, masadaki herkesin sahneye çıkıp göbek atmasına vesile olan bir iki kişiden biridir. sevimli, güleryüzlü halini hiç bozmamıştır. çok da güzel oynamaktadır.
    fth: kanuncunun akrabası olduğu şeklinde hakkında dedikodular mevcuttur. rakı bardağı elinde duvara yaslanmış bir şekilde kanuncuya kilitlenmiş halini herkes gördü. ayrıca lıkır lıkır da rakıyı götürdü, bana mısın demedi. çok eğlendi çok.
    kacak kelebek: annesinin karnından sınav kağıdı ile doğduğunu düşündüğüm yazardır. fasıl zirvesinde bile sınavlarını kafaya takmıştır. tahminimce hocaları okulda bahsi geçen yazarımızı pikacu secerek, hadi bu kıza her iki günde bir sınav yapalım demişlerdir. erken ayrılmıştır ders çalışmak için. keşke kalsaydı da hep birlikte göbek atsaydık.
    karpuzkabugu: cashim benim, tangosu gelince gözlerinin parıldadığını görmüş ve çok mutlu olmuşumdur. müthiş göğüs ve sırt dekoltesi ile izleyenleri, sahnedeki kıvraklığı ile herkesi büyülemiş, attığı üzümleri de görmedim sanmasın yazardır.
    kurabiyecanavari: paintball zirvesinden sonra bir türlü görme fırsatı bulamayıp kısmetin fasıla olduğu yazardır. gazetesini temsilen tek gelip erken ayrılmıştır. gayet eğlenceli, güleç, düzgün biridir. bundan sonraki zirvelere ilk gelip son ayrılsındır.
    laz pacino: ohooo herkes de erkenden gitmiş yahu. en erken ayrılandır. o kadar erken gitmiştir ki bir mevzu konuşacaktım konuşamadım.
    lock: içtikçe daha bir gülen, güldükçe daha bir eğlenen, futbol maçında hala ayılamamış görüntüsü veren yazardır.
    maksat muhabbet: gayet ağır, kenardan tüm hareketliliği izleyen arada bir katıldığını gördüğüm, pek konuşamadığım sonraki zirvelerde maksadımın muhabbet olacağı yazardır.
    no promise: kacak kelebek ile birlikte erkenden ayrılmıştır, tanışmış mutlu olmuşuzdur.
    ozsaycan: "o bendim" yazarıdır. her daim sarhoş havasında, pisti aşındırmış, gece boyunca nickini bir türlü aklında tutamadığım ama ayılınca 1242 kere tekrarladığımı farkettiğim yazardır.
    riggomortis: acayip kafa, çok eğlenceli, müthiş esprili bir adamdır. yüzüne baktığınızda adamın alkol ile birlikte yaşadığı izlenimine kapılırsınız, sohbeti çok güzel, hele ki kadehler de tokuşunca tadından yenmeyen biri. bundan sonraki tüm zirvelere gelsindir.
    sally: kapı gıcırtısına oynayan çok saygıdeger organizatorumuz, kesinlikle yine çok iyi bir iş çıkarmıştır ekibi ile birlikte. sandalye sandalye gezerek bir düğün sahibi havasına girmiştir. *. rakı şişesinde balık olmuş halime şahit olup elifff ile birlikte beni devamlı sen sarhoş değilsin diye teselli etmiştir.
    sefertasi: sözlükte bana devamlı ayar veren bu adamı sonunda alkol masasında yakalamış ve hesap sormuşumdur, ama adam o denli güleçtir ki, verdiği ayarlar feda olsundur. sağı solu dağıtıp kırıp dökmüştür, bizleri allah korumuştur.
    spectracef: zirve sonunda hoş olmayan bir duruma maruz kalmış hepimizi üzmüştür. ama zirvede birlikte kadeh tokuşturması çok zevkli olan, tatlı bir sohbet ile iyice mest olduğumuz, gayet kafa yazardır. resimlerde de gözleri hep kırmızı çıkmıştır * ile birlikte, kurtadamlar belli oldu.
    tucimania: tüm umutlarımı yerleyeksan eden, yüzüne baktıkça iç geçirdiğim, siyah saçlı, beyaz tenli, kısa boylu, incecik tatlı bir bayan umarken bir anda karşıma dev gibi bir adamın çıkması tüm zirvenin benim için bir kabusa dönüşmesine neden olan yazarrr. şaka bir yana, acayip güleryüzlü, çok eğlenceli, neden daha evvelden sözlükte sohbet etmemişim ben bu adamla yahu dediğim, gayet içten ve samimi insandır. ayrıca merdivenlerden inerken omuzumdaki elini de farketmişimdir, ben düşmeyeyim diye koyduğu. düşünceli de bir adam.
    yasak merve: çok sessiz, sanki eğlenmiyormuş, sanki rahatsızlık veren bir durum varmış gibi hissettiğim, bu sebeple devamlı gidip ne oldu diye sorduğum, salisenin onda biri gibi bir süre boyunca pistte dansettiğini gördüğüm, içimizdeki en ayık insanlardan biri idi. çok fazla sohbet etme fırsatı bulamadık, ayrıca göbek de atmadı. en kısa sürede yasak merve gobet atsin zirvesi ile bu eksiği kapatıp güzelce bir sohbet etmeyi istediğim yazardır.

gelen arkadaşların hepsine katılımları, bu güzel geceyi daha güzel kıldıkları için, bana tahammül ettikleri için, organizator ekibine bizlere böyle bir imkan verdikleri için, atan alir spor ve apandisit bana mukayyet oldukları için, çalgı ekibine harikulade çaldıkları için teşekkür ederim yeniden. ayrıca;
    (bkz: devedikeni moderatör olacağına önce ayık olsun ayık)**
    #408491 (devedikeni, 09.07.2006 15:05 ~ 15:27)
  6. sitede yazar olmamama rağmen gidip yüzsüzce katıldığım gece.. devedikeni karpuz kabuğu kurabiye canavarı tarzı insanlar tanıdığım gece.. web adresini bile bilmediğim halde bu sözlüğü ve yazarlarını bana sevdiren müzikli oynak müthiş bir geceydi.. unutulmazlar arasına girdi herkese anlayışı için teşekkürler beni dışlamayıp kabullendiğiniz için.. geceye katılanlar beni baş yüzsüz olarak tanıyacaklardır..
    #410961 (sado, 10.07.2006 10:40)
  7. efendim geç gelen bir entrydir. öncelikle bu nedenden dolayı tüm katılımcı arkadaşlarımdan özür dilerim. şimdi geceye geçeyim;

dopdop: organizasyonun büyük kısmını üstlenmiş ve geceden alnının kıyla çıkmıştır. gece boyunca yakın her an yanımda olmuş ve çok eğlenmişimdir.

devedikeni: geldiği andan ihtibaren ortama neşeyi de getirip sözlükçüleri ayağa kaldırmıştır. göbek atması ile ünlenen devedikeni gecenin en eğlenceli ismi olmuştur. son zamanlarda açtırdığı rakıyla bizi mutlu etmiştir, kesesine bereket dilerim.

baybars: her zaman olduğu gibi o gecede beraber çok eğlendiğim yazar kardeşim. dansları görülmeye değerdi.

fth: allah nidalarıyla geceyi inletmiştir. beni eve götürme görevi ev arkadaşım olması münasebetiyle o'na düşmüştür.

tucimania: yanıma oturduğu andan ihtibaren geyiğin dibine vurmuşuzdur, kanuncuya kafa atmamak içimde kalsada beraber çok göbek atarak bunu unutmuşuzdur. daha nice eğlencelere diyorum.

karpuzkabugu: gece boyunca biraz uzak kalmışızdır fakat dansalarını uzaktan izleyerek çok eğlendim. rakı tokuşturmaktan da çok mutlu oldum.

eticicibebe: gece boyu karşımda oturup durdu, bir ara ayağa kalktığını gördüm maşallah iyi oynuyomuş.

riggomortis: beraber çok eğlendim muhabbeti de çok iyi bir insan tanışmış olmaktan ziyadesiyle mutluyum.

maksat muhabbet: pek pistlerde göremedim kendisini ama uzunca muhabbet ettim, ne iyi etmişte gelmiş diyorum.

sally: çok eğlenceli yazar, piste bir çıktı çıkış o çıkış, şen şakrak insan.

cino 74: yer araştırırken tanıştığım, gecede yan yana olmamız nedeniyle rakımızı paylaştığımız sohbeti hoş kişi, kerşılıklı pek oynayamadık ama.

ozsaycan: kıvrak figürleriyle göz doldurdu, tanıdığıma çok mutlu oldum, gecenin sonunda da koşarken bana eşlik ettiği için teşşekkür ederim.

sefertasi: eğlenceyi bilen insan, beraber oynamaktan çok mutlu oldum, artık askerden dönünce devamını getiririz diyorum.

atan alir spor: bilmiyorum neden ama gecede oturmayı tercih eden yazardı. aslında çok eğlencelidir ama, seviyoruz kendisini.

kendine iyi bak deme *: muhabbet etmekten her zaman mutlu olduğum insan, gecede olamsı bile bize yetmiştir.

kurabiye canavari: gecenin ilk gelenlerindendi bu vesiyleyle uzunca muhabbet ettik, sohbetiyle eğlenceli yazar. ama erken geldiği gibi erkenden gitmiştir.

kacak kelebek: ateş almaya gelmiş gibi bir görünüp gitmiştir. daha karşılıklı iki göbek atacadık.

elifff: gecenin iyi oynayan yazarlarındandı. iyi ki gelmiş.

no promise: kaçak kelebekle beraber iştirak edip akabinde erkenden kalkmak zorunda kalmıştır, pek konuşamasakta başka zaman demekteyimdir.

laz pacino: yüzünü gösterip gitmiştir. eğlencenin büyük kısmını kaçırmıştır.

eleman: yan yana oturup sadece muhabbet edip rakı tokuşturduk.

yasak merve: konuşma imkanım pek olmamıştır. ama katıldığı için çok mutlu olmuşumdur.

sado: o gece dışardan katılmış olsada artık aramızda. tanışmaktan çok memnun olduğum insan.

o gece yazarlarla ilgili düşüncelerim bunlardı, şimdi;

spectracef: bu geceye katılmış olmaktan fazlasıyla mutlu oldum, uzun zamandır bu kadar kurtlarımı dökmemiştim, katılan herkese çok teşekkür ederim, gecenin sonunda meydana gelen tatsızlıktan dolayı her ne kadar benim suçum olmasada canınızı sıkmış olduğum için ayrıca özür dilerim. daha nice fasıllarda buluşmak üzere esen kalın efenim.

edit: onur konuğumuz alwayssleepy'i unuttuğum için kafamı bulduğum her taşa vurmaktayım.

alwayssleppy: geldi ve eğlence başladı, geldiği her yere neşesini beraberinde getirdiğini zaten herkes bilmektedir. iyi ki geldin.
    #426833 (spectracef, 15.07.2006 00:11 ~ 00:22)
  8. GITMIS GORMUS VE COK MUTLU OLMUS OLDUGUM ZIRVEDIR.ERKEN KALKMAK ZORUNDA KALDIGIM AMA KALSAYDIM DA COK DAGITACAK OLDUGUM ICIN ERKEK GITMEMIM KISISEL SAGLIGIM ICIN COK UYGUN OLDUGU VE AYNI EMEGI GECEN HERKESE TESEKKUR ETTIGIM ZIRVEDIR
    #429574 (no promise, 15.07.2006 23:36)
/ 5
Copyright © 2009 - uludağ sözlük

7 temmuz 2006 uludag sozluk fasil zirvesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 7 temmuz 2006 uludag sozluk fasil zirvesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 7 temmuz 2006 uludag sozluk fasil zirvesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about 7 temmuz 2006 uludag sozluk fasil zirvesi. Copyright of the articles are belong to their authors.