7 nokta 4 

kapat
  1. 17 agustos 1999 marmara depreminin Richter ölçeğine göre büyüklüğü. Tesadüf mü bilemem ama Kuran'ı Kerim'in 7.suresinin 4. ayeti şöyle:

"Nice memleketleri helak ettik. Onlara azabımız gece uykusuna dalmışken, yahut gündüz istirahat halinde iken gelmişti."

araf suresi, 4. ayet (7/4)

http://www.diyanet.gov.tr/kuran/meal.asp?page_id=150
    #1592707 (gmail notifier, 01.05.2007 00:36)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

7 nokta 4 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 7 nokta 4 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 7 nokta 4 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about 7 nokta 4. Copyright of the articles are belong to their authors.

» genel ev adresleri » evliyim ama uygunum » tesekkur ederim buyukanne » erkeği kendime nasıl bağlarım » bakir erkekle evlenmek isteyen kiz » alternatif ogretmenler gunu hediyeleri » ucurtmami vurmasinlar » hasan basan » kulak tikanikligi » tarkan gumus eger » cocuk dusurmek » erkunt traktorleri » dr kenan ates » seciye » kalpsiz adam » omer hayyam » ilkel toplumda kadinin konumu » han duvarlari » orta tunc cagi » sevda demirel in hande ataizi ne tokati » bad day l a » osmanli cumhuriyeti » bm nin gucunun israil e yetmemesi » bulasik yikayan sevgilinin poposunu isirmak » hamsi » kasinmak » lowe » tatmadigi zevk kalmamis insan » dogum gununde yagmur yagmasi » basini gozunu yarmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » beni stalin yaratti » kafa izni » madure » gecenin gec ve yildizsiz bir aninda asilmak » bayan hakemin bunyede yarattigi gerginlik » acibadem caddesi » en iyi kitap baslangiclari » adolf hitler » iki kutuplu sistem » hail and kill