7 nin ugurlu rakam olmasi 

kapat
  1. tüm dinlerde ve ezoterizmde kutsal kabul edilen bir rakamdır;

7 kat gök,7 kainat,insandaki 7 delik,7 müzik notası,7 kıta,7 deniz,

dünyanın 7 harikası,7 uyurlar,isa'nın son 7 sözü,7 temel renk,

ilginç bir bilgi de şudur,premature olarak doğan çocuklarda,8 aylık doğanları yaşama şansı,7 aylık doğanlardan daha düşüktür,

tarihinin insanlık tarihi kadar eski olduğu söylenen, Tibet'in efsanevi Dzyan kitabında ise şöyle bir bölüm vardır,

"...dinleyin dünyanın oğulları,öğreticilerinizi dinleyin,başlangıçtan beri var olan 7'lerden gelen bizlere kulak verin,başlangıçtan beri var olan biz 7'ler,yaratıcımızın yolunda yürürüz,kendimize varan yolda yürürüz..."

bu ilginç metinde,7'lerden,bir rakam olarak değil de bir kişi olarak bahsediliyor,

ve;

Adolf Hitler,hayatı boyunca 7 rakamının kendisine şans getirdiğini,ve bu rakamın uğurlu rakamı olduğunu söylemiştir,siyasete ilk atıldığında ise,kendisine 7 numaralı parti üyeliği verilmiştir

(bkz: bir ctrlc & ctrlv harikası)
    #3278708 (moso, 16.04.2008 19:06)
  2. (bkz: allah'ın hakkının üç olması)
    #3278720 (mezarkabul ftw, 16.04.2008 19:11)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

7 nin ugurlu rakam olmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 7 nin ugurlu rakam olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 7 nin ugurlu rakam olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about 7 nin ugurlu rakam olmasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» fakir insanlarin cok kotu giyinmesi » ibrahim e agit » yaran ilac isimleri » ocean dream » ataturk ile ilgili siirler » dogu gozacan » danismendname » ben bir garip kel oglanim » dogan holding » dort elle sarilmak » c vitamini » futbol endustrisi » 2007 uefa kupasi sampiyonu fenerbahce » sanirim asik oluyorum » neonode » atasozleri ve anlamlari » yazar tavsiyeli egitici siteler » isim soylu sozcukler » ayirma isareti » egitimde firsat esitligi » tobias linderoth » biji serok osman » regl » anathema » kari ile kadin arasindaki farklar » cazibe hanimin gunduz dusleri » allah a inanma sebepleri » galatasaray in turuncu formayi giymemeye baslamasi » basilisk » cevabi olmayan olsada mantiga ters sorular » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » haydi gel bizimle ol » zamanda yolculuk » handan sultan » un chien andalou » cagdas ve tahammulsuz antidemokrat kadinlar » acilin ben hastayim » gael garcia bernal » saw 5 » sapasulle » kuyu basi tascisi