7 nci kopek 

kapat
  1. Çetin altan tarafından yazılmış olan tek perdelik oyunun adı. bu aralar taksim sahnesi'nde oynanıyor. bizlere yabancı olan, bilinmeyen kişi ve durumlar hakkında yaptığımız önyargılı dedikoduları, ürettiğimiz safsataları bunların sonuçlarını anlatıyor. bizden farklı olana yaptığımız yakıştırmalar ve yargısız infazlar yüzümüze vuruluyor ve hep ardına saklanılan yargı 'ben sadece herkesin bana söylediğini söyledim, herkesin.' kim bu 'herkes' diye defalarca soruluyor seyirciye...

bunun yanında tiyatronun biraz daha derinlik içermesi gerektiğini düşünen biri olarak herhangilikten farklı orjinallikler barındırmasını ve şaşırtmasını beklerdim. * *
    #1453390 (steril mikrop, 25.03.2007 21:55)

© 2008 - uludağ sözlük

7 nci kopek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. 7 nci kopek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 7 nci kopek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 17 subat 1959 thy londra ucak kazasi » gece yarisi msn zirvesi » pazarlik yapan insanlarin hissettigi muthis huzur » oglak burcu erkegi » acer aspire 5920g » aristo siiri » i belong to che » otobuste yasli insana degil genc kiza yer vermek » damat muzik company » birbirinden alakasiz iki kisi bulma sanati a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci