7 heaven 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. all that heaven allows
  2. far from heaven
  3. tell me theres a heaven
  4. come from heaven
  5. heaven beside you
  6. just like heaven
  7. in my heaven
  8. heaven for everyone
  9. heaven s a lie
  10. heaven please

© 2008 - uludağ sözlük

7 heaven başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 7 heaven ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 7 heaven nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yasananlar anlatilmaz » mrrepla » yaran msn nickleri » kurt ve turk fasistleri » state of mind » tiyatro » genelkurmay in 5 karakolu tasima karari » poseti yikayip balkona asan anne » nivea » daglar onurumuzdur » iktidarsiz jigolo » yalnizligin anlasildigi anlar » elektrikli sandalye mahkumunu o esnada izlemek » ozur diliyorum » cok konusan kadin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » karnibahar kokusundan kurtulmak » wicker park » selam ederim » to madeira » sinifta uzaylinin yaninda oturmak » kurtleri sevmeyen turkler » asker karisi olmak » kucuk bir zafer kazanmak » cocukken yapilan salakliklar » roshan » fehim pasa » fenerbahce nin asya sampiyonlar liginde oynamasi » uyuyan arkadasin alnina yazi yazmak » futboldan anliyovum » ses bombasi