7 aralik atv ana haberin kurtaj haberi 


kapat
  1. ali kirca nin acayip vurgulamariyla! icinden cikilmaz bir hal icine soktugu haber konusu.atv haberin 'din'den ne anladigina dair hal ile musahede edilebilecek ucube durum.turkiye de bazilarinin hala 'kisisel gorus' ile 'din' olgusunu cakistirmaya calismak yanilgisinin birakalim yanilgiyi saklabanliginin bariz orneklerinden biridir.
    #964632 (aynalı baba tutkunu, 07.12.2006 19:54)
  2. kürtajın her durumda günah olduğunun belirtildiği haberdir. bir çocuğa bakacak durumu olmayanların, bakabilecekleri kadar çocukları olanların bu çocuğa hakkını veremeyiz diyerek kürtaja karar vermeleri, ya da gelişen teknoloji ile sağlıklı olmayan çocukların da kürtajı günah ise onları doğurup dilencilik yaptırmak ya da sosyal haklarını veremeyeceğini bile bile doğurmak hangi akla hizmettir ben bunu çok merak ediyorum.
    *
    #964695 (pammuk, 07.12.2006 20:03)
  3. dünyaya gelecek zihinsel engelli çocukları, onlarla birlikte her gün acı çeken ebeveynleri, o çocukların büyüyünce farklılaşan durumlarını ve uğradıkları tacizleri, hele ülkemizin bu insanlar için hiç de bir cennet sayılmayacağını düşündükten sonra yorumlanması gereken haberdir.
    #964717 (dalgali kur, 07.12.2006 20:07)

© 2008 - uludağ sözlük

7 aralik atv ana haberin kurtaj haberi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. 7 aralik atv ana haberin kurtaj haberi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 7 aralik atv ana haberin kurtaj haberi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» adalet ve kalkinma partisi » maildunyasi » my mom s new boyfriend » siparis edilen yemegin gelmesini beklemek » buyuklerimizin verdigi nasihatlar » doodlez » revolutionary road » gol atan oyuncunun agzina sicmak » kavrayamama sorunu » eco a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci