6dtr com 

kapat
  1. aşmış, yarmış, bitirmiş site. kim yapabilir böyle bir siteye, kim ne kadar içerik girebilir. akıl sır erecek gibi değil. kim yaptıysa eline koluna sağlık. babamın oğlu değil lakin, helal olsun. *

http://www.6dtr.com
    (beyazyelkenli, 09.05.2008 00:18 ~ 00:20)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kendi yalanina inanmak » 10 gun caylaksiniz » lord hamile giyim » hasan yilmaz » dunyanin en kisa isimli yerlesim yeri » cok sevdigi icin sevgiliyi terk etmek » harun yahya nin ataturk sevgisi » gonullere taht kurmak » tavlada gelen zari kafiyeli soyleme » aysam » pis sevisirim » sefa reis » sana ne » bb » honest » donla denize girmek » sevgilisi olmayip ben amelie yim diyen cirkin kiz » bir kadinin en masum oldugu an » besiktasli yabancilarda o harfi sorunsali » kurt boregi » x saniye icinde yonlendirileceksiniz » cemilflower » pcnet » fenerbahce cumhuriyeti » grace » ilginc kitap isimleri » mac bileti kuyrugu » kani yerde kalmayacak » enter a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa