60 yasindaki adamla zorla evlendirilen kiz 


kapat
  1. aslında bu başlık 60 yaşındaki adamla zorla evlendirilen 13 yaşındaki kız olacaktı lakin olamadı.

    sabah izlediğim bir haberde rastladım bu kızcağıza. berdel denen adet yüzünden zorla 60 yaşındaki bir adamla evlendirildi. zorla demek çok komik oluyor aslında. isteyerek evlenecek hali yoktu ya..

    öyle üzgünüm ki. ülkemize moderniteyi getirmiş bir günün 85. yılında böyle bir şeyle karşılaştığım için. yazık!

    bu kız çocuğu evlendiğinin ilk gecesi tekme tokat dayak yemiş, kocası olacak hayvan tarafından ahıra kilitlenmiş, 5 çocuk doğurmak zorunda bırakılmış.

    bi hayal etsenize; 60 yaşındasınız ve 13 yaşında bir karınız var. insanlık ayıbı değil de nedir bu?

    5 çocuğundan bir tanesi erkekmiş.

    "oğlumdan nefret ediyorum. çünkü o da ileride kızları benim düştüğüm duruma düşürecek" diyor.

    belki de yanlış düşünüyor ama bunlara maruz kalmışken kim ona "yanlış düşünüyorsun" diyebilir!

    tanım: berdel gibi saçma sapan bir töre yüzünden hayatı elinden alınmış kızdır..
    #4156968 (yalnizliktan devren kiralik, 29.10.2008 13:00)
  2. (bkz: hüseyin üzmez)
    #4262822 (tintebaat, 22.11.2008 00:17)
  3. (bkz: tog)
    (bkz: eğitim şart)
    (bkz: kardelen)
    #4856723 (KaranLik Lord, 14.03.2009 04:02)
  4. ileride sevecektir. sayacaktır kocasını. saymasa da ne olacak. ya ailesinin borçları kapanmıştır. ya da aileden bir boğaz daha gitmiştir. ne de olsa o kızın hayatında herşey öyle gelişmeyecek miydi? büyüyecek ve evlenecekti.
    ha kendi yaşında ya 60 . ne farkederdi ki. annesi de öyle evlenmemiş miydi. birgün babası seni evlendiriyorum demişti ve evlenivermişti işte. ha o kadar yaş farkı yoktu belki ama ne de olsa yaşça biraz büyük olması saygıyı doğuracaktır.
    okula gitmek bir işe sahip olmak da neymiş. yaşasın işte...
    #4856743 (meydanbenim, 14.03.2009 04:23)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

60 yasindaki adamla zorla evlendirilen kiz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 60 yasindaki adamla zorla evlendirilen kiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 60 yasindaki adamla zorla evlendirilen kiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about 60 yasindaki adamla zorla evlendirilen kiz. Copyrights of the articles are belong to their authors.