6 yasimdan beri masturbasyon yapiyorum 

kapat
  1. sözlükte gördüğüm bir sitede eğlenirken** bir soruda sözlüğü hatırlamama sebep olan söz.

http://www.birgenclikhika...mp;post_id=1423&p=170
    #3233839 (bush un metresi olan ayi, 05.04.2008 18:51)

© 2008 - uludağ sözlük

6 yasimdan beri masturbasyon yapiyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 6 yasimdan beri masturbasyon yapiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 6 yasimdan beri masturbasyon yapiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dunya tarihi » chu teh » kucuk ibo » hazreti muhammed » duralet » love gun » dunyanin en yalniz canlisi » zalimin zulmu » sozlukte tanisip evlenmek » sosyoekonomik » benoit mandelbrot » huznun isyan olsun » nikab » yaran satilik ilanlari » zimpara » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » olgun kadin » m m m » ben bu yaziyi sana yazdim » nail cakirhan » cok az sayida kalmalarina ve sozlukteki guc onlarda olmasina ragmen hi » bakire kizla yatip kizilligini icine cekmek » oss de kutucuk doldurma gerilimi » birakiniz yapsinlar birakiniz etsinler » mustafa cansiz » seaside rendezvous » islak ruya » hayata dair ic burkan detaylar » death note » bursa disinda bilinmeyen naneler » iett soforu