6 temmuz 2008 whitensake istanbul konseri 

kapat
  1. Başlık başımıza kalmış. Şuanda sadece söylenti halinde olan konser haberi .

(bkz: temmuz 2008 konser cilginligi)
    #3018860 (joe satriani, 17.02.2008 17:13 ~ 17:43)

© 2008 - uludağ sözlük

6 temmuz 2008 whitensake istanbul konseri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 6 temmuz 2008 whitensake istanbul konseri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 6 temmuz 2008 whitensake istanbul konseri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» trabzonspor un sampiyon olma ihtimali » terorle mucadelede zaaf var » goooooooooooooooooooogle » abgeschopftes » belizelilerin sozluk yazar olmasi » namaz kilarken bilincli olarak takla atmak » dungeon siege » sozlukte pazartesi sabahi » alexei smirnov » vatan » duygulari serbest birakmak » leonardo de deus santos » galatasaray » hayatin insana istemedigi seyler yaptirmasi » kitap okurken muzik dinlemek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 5 ekim 2008 bugun senden igrendim sozluk » tay tay » birak kadinin olayim diye bagiran erkek » turkiye cumhuriyeti since 1923 » namussuz aksamlar » mega park » ramazan avi » piramid lgbtt diyarbakir olusumu » bulutlarin otesinde » anadolu rock » turkceden ingilizceye komik ceviriler » sokak kedileri » sumuk » kronik kuzu » moderator olma teklifini reddetmek