6 oklu bayragin milli bayrak ilan edilmesi 

kapat
  1. hala cumhurbaşkanını halkın seçmesinin ne demek olduğunu anlamayan beyinlerin tutturduğu sözdür. cumhurbaşkanını halk seçmesi rejim değişikliğidir ve türkiye bunu kaldıramaz.yine akp zihniyetinden birisi geçer ki bu başlığı açan da öyledir çünkü oylar bölünür.
    #1745979 (espressivo, 09.06.2007 21:50)
  2. parlamenter demokrasinin ne olduğuna dair tek kelime bilgisi olmayanların birilerine bok atmak için uydurdukları kolpadır.
    #1746030 (rakiyla vaftiz edilen velet, 09.06.2007 21:58)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

6 oklu bayragin milli bayrak ilan edilmesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 6 oklu bayragin milli bayrak ilan edilmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 6 oklu bayragin milli bayrak ilan edilmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about 6 oklu bayragin milli bayrak ilan edilmesi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» makyal sirketler grubu » 555656 » diotima » fenomen » secsis » muste ar » alcak » hepiniz metin gibi oynayin yenilmekten sakin ko » gigabit ethernet » lisede tanga giyen kiz » asbap » xnxx » herve tum » sen anandan gene dogardin ama baban kim olurdu » ataturk un bursa nutku » vur kac » oidupus komplexi » dead hot and ready » la ultima noche » saim orhan » fehmi emre gungor » uludag sozluk un can cekismesi » kisas semahi » passion s killing floor » caron butler » manana » ozturk » microsoft excel » bana okcu degil golcu lazim » casual sex » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » tanimadigim ten » ilgi cekmeyen baslik acmak » janie jones » yeni yazarlarin sikca sordugu sorulara cevaplar » annemin anisina adiyorum » milli gorus » is gorusmesine taksiyle gitmek » tanju colak » bluevelve » ikibucuk