6 nisan 2000 galatasaray leeds united maci 

kapat

1. bir de sevgili ingiliz kardeşlerimiz dünya üzerinde daha fanatik taraftar olmadıklarını iddaa edip taksim'de* içip içip sağa sola saldırınca, bir daha avrupa'da ingilizler çok fanatiktir hede hödö lafları edilmemiştir, edilememiştir. ama Türkler de fanatiktir denmemektedir malum gaza geliriz alabiliriz oraları.

ben öldürmedim bakmayın öyle.
    #758130 (alcoholica, 20.10.2006 18:34)
  2. kim attı kral attı hemde leeds'te alien road'ta 40 bin ingilizin önünde ingiltere'de kralın imzası bu kralın imzası hagi hagi hagi muhteşem bir pas kral gidiyor kral gole gidiyor kral düzeltiyor ikinciyi düzeltiyor üçüncüde çakıyor çivi gibi çakıyor kral çakıyor galatasaray 2-0 önde bizdende sana teşekkürler kral sözlerini duymamıza neden olan maç.
    #758207 (kirmizi baslikli istasyon sefi, 20.10.2006 19:15 ~ 19:17)
  3. maç öncesi 2 ingiliz taraftarının öldürüldüğü maçtır. maçı galatasaray 2-0 kazanmıştır.

ayrıca bize içimizde ne kadar insansever arkadaşlar olduğunu göstermiştir.keşke aynı arkadaşlar tarihlerine ve atalarına da bu kadar sevgi saygı besleseler.

sen gelip ülkemde içip içip benim anama bacıma olmadık hareketler yapıcan, kıçını başını göstericen, uğruna binlerce insanın öldüğü bayrağımı orana buruna sürtücen sonra da başına bir şey geldiğinde masum konumunda olucaksın.

(bkz: gec bunları anam babam gec bunları)
    #1954239 (seydikoylu, 17.07.2007 18:08)
  4. ercan taner'in ''farketmez farketmez hiç farketmez alman, ispanyol, italyan, ingiliz, japon, filipinli hiç farketmez nefes alsın yeter'' repliğiyle hafızalara kazınan maç.
    #1954355 (phoibos apollon, 17.07.2007 18:26 ~ 18:28)
  5. kıçını gösteren her kişiyi öldürme hakkımız bulunduğunu gösteren maç. bundan sora kıçı başı açıkta olan birini hemen köşeye kıstırıp bıçaklayıp öldüreceğim.

insan hakları doğrultusunda birinci hak olan yasama hakki'nı elinden aldığın kişilere "oh iyi oldu. nasıl öldürdük ama" denebiliyorsa, ölme arzum çoğalıyor.

yabancı bir ülkenin sokaklarında ölen o iki kişiyi rahmetle anacak olan tek türk ben isem, gurur duyarım. hiçbir şey insan hayatından daha önemli değildir.

(bkz: christopher loftus)
    (bkz: kevin speight)
    #2303153 (avedis, 12.09.2007 12:53)
  6. öncesinde leedslilerin gösterdikleri kıçlarına bir de utanmadan paramızı yani bayrağımızı ve atamızın resmini sürdükleri maçtır. durduk yere insanların gaza gelip saldırmasındaki sebep belki de budur.
    #2303172 (euphrates, 12.09.2007 12:56 ~ 12:57)
  7. acısı hala bazılarının içinde kalan maçtır.

(bkz: sen rüyanda göremezsin kupa bizim müzemizde)
    #2303205 (metin oktay, 12.09.2007 13:06)
  8. nantes-galatasaray maçında olanları destekleyip hatta "ulan keşke ben de olsaydım da ben de vursaydım" diyen kişilerin, hümanist kesildikleri maçtır.
    #2303212 (paleface, 12.09.2007 13:09)
  9. (bkz: two size)
    (bkz: river 2 boca 2)
    #3005447 (mekaniker, 15.02.2008 00:40)
  10. gollerin capone ve hakan sukur'den geldiği, daha dun gibi aklimda olan maç.

edit: eksi veren arkdaşa buradan seslenmek istiyorum; neresine eksi verdin ?
    #3005461 (minik mavi balina, 15.02.2008 00:43 ~ 00:48)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

6 nisan 2000 galatasaray leeds united maci başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 6 nisan 2000 galatasaray leeds united maci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 6 nisan 2000 galatasaray leeds united maci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about 6 nisan 2000 galatasaray leeds united maci. Copyright of the articles are belong to their authors.

» makyal sirketler grubu » 555656 » diotima » fenomen » secsis » muste ar » alcak » hepiniz metin gibi oynayin yenilmekten sakin ko » gigabit ethernet » lisede tanga giyen kiz » asbap » xnxx » herve tum » sen anandan gene dogardin ama baban kim olurdu » ataturk un bursa nutku » vur kac » oidupus komplexi » dead hot and ready » la ultima noche » saim orhan » ask carpmasi » white tree » babanin genc olmesi » kassbohrer » godaddy » ozlu sozler » ruhsar hoca » yazarlar uzayli olsa acilacak basliklar » issiz adam izlerken cuku kalkan sevgili » 6 nci hudut alayi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » pkk » x i bulduk » resat nuri guntekin ilkogretim okulu » en buyuk » kavun dolmasi » altichiero » server parasi » baska bir otogarda istanbul yazisi gormek » buyuksehir i kazanan ilce baskanlarini da secsin » youtube nin turkcesi