6 mayis 2006 duman ve badem konseri 

kapat
  1. 6 mayıs 2006 cumartesi günü gumussuyu itu makina fakültesinde yapılacak olan konser.
    kapı açılış: 18:30
    bilet: 10 ytl.
    bilet satış: itü gümüşsuyu kantini
    itü gümüşsuyu mizah kulübü odası
    itü maslak 75. yıl sosyal tesisleri
    ve konser günü kapıda bilet satışı yapılacaktır.
    #202831 (hasnicktir, 27.04.2006 15:33)
  2. dumanın alt gurubu olarak badem ve bloody mary nin çıkacağı konser. isimleri çok fazla duyulmamış guruplardır. dumandan önce izleyip takip edilmeye değer olup olmadıklarının kararı verilecektir.
    #214414 (parkinson, 05.05.2006 19:34 ~ 19:50)
  3. duman gurubunun her zamanki gibi sevenlerini çoşturduğu konser olmuştur. her üniversite konserinde olduğu gibi bu konserde de sahnede kaldkıları süre kısadır. ama sağlık olsundur. o kısacık sürede bile maksimum hazzı alabilmiştir duman dinleyicileri.
    (bkz: ne kadar duman o kadar randıman)
    #217948 (parkinson, 07.05.2006 01:36)
  4. işte ülkemin insanının müzikten ancak bu kadar anladıgının belirtisi konser... ama tabi bademhenüz ünlü degil, belki hiç olmayacak gerci bu da önemli degil önemli olan kalitedir herzaman bu da badem de fazlasıyla mevcut!!!
    #218031 (like a rolling stone, 07.05.2006 02:09)
  5. grup çıkışları ve akord ayarları araları kendini dj sanan dingilin hayvan gibi basslarla benassi bros çalması tam bir gerizekalılıktı.abi ne alakadır ya? rock konserine gidiyorsun beynini club parçalarla sikiyorlar.biranın 3 milyon olması iyiydi.yerler bira kutularıyla dolmuştu resmen.vodka da vardı da pek vodkaya benzemiyordu.vişne veya portakal suyu içiyordun sadece.o kadar kişi bira içer de işemez mi?tabi tuvaleti gelen koşarak tuvalete koştu.ama tuvalete yaklaşanlar hayal kırıklığına uğradı.tam 20 metre tuvalet kuyruğu vardı.iyi bira satıldığının göstergesi bu.bu arada girişteki o bilet kontrolü yapan dingile gıcık oldum.allahın dallaması sen bileti niye ortadan ikiye yırtıyorsun?sen biletin işaretli yerinden yırtıp diğer yarısını bize vermek zorundasın belki ben o biletleri koleksiyon yapıyorum he belki ben o bileti sonra...*neyse efenim yine de güzel bir konserdi.
    #218914 (hasnicktir, 07.05.2006 15:38)
  6. bademe biraz daha bağlandığım bir konser oldu.2 tane hayvanın* şarkı aralarında sen aglama diye kıçını yırtması sonucu 'bu sarkıyı en son çalcaktım ama tamam sölüyoruz arkadaşlar.' demiştir.***
    #218920 (hasnicktir, 07.05.2006 15:43 ~ 15:44)
  7. tuvalet konusunda ciddi sorunların yaşandığı konser olmuştur. tuvaletin önünde oluşan kuyruk, '' hepimiz aynı amaç için mi burdayız?'' sorusunu akıllara getirmiş, ve en kestirme çözüm olarak, tuvaletin bulunduğu binanın hemen arkasındaki karanlık kuytu köşeler kullanılmıştır. duvarlara işeyen müzik severlerin çişleri küçük nehircikler oluşturmuştur. **
    #219002 (parkinson, 07.05.2006 16:28 ~ 16:30)

© 2008 - uludağ sözlük

6 mayis 2006 duman ve badem konseri başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. 6 mayis 2006 duman ve badem konseri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 6 mayis 2006 duman ve badem konseri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» suleymaniye kursusunden » yaran ruyalar » mama coca » pnar » popmundo » son kullanma tarihi gecmis unluler » bir cipsten cikan 2 taso » gundelik hayattan sade vatandas unvanlari » eskisehirspor taraftari » ota boka oten oto alarmi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci