6 inci filoya atilan bir tas olmayi istemek 

kapat
  1. o günleri göremeyip keşke o günlerde olsaydım diyen insanların en olmadı 6. filoya atılan taş olsaydım demeleri sonucu çıkan istek.
    #3893208 (Acz ve fakr, 30.08.2008 20:09)
  2. (bkz: çalışan bir beynin sahibi olamamak)

(bkz: sağlıklı bir evlat istemek)
    #3893217 (pietro pacciani, 30.08.2008 20:11)
  3. "yağmur, seni bekleyen bir taş da ben olsaydım" diyenler için pek bir anlamsız gelecek istek.
    #3893250 (nerde kalmistik, 30.08.2008 20:20)
  4. 3 gemiyle montro bozulmaz diye boğazdan geçirilen amerikan gemilerine bakıp bakıp biz hatayı 6.filoda yaptık diyen aklın düşüncesidir. geç kalınmıştır.
    #3893252 (xargn, 30.08.2008 20:21)
  5. alti adet inci filosuna atilan tas olmak istemektir. ne istiyorsunuz incilerden ki.

(bkz: 6 inci)
    #3893290 (revolter00, 30.08.2008 20:30)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

6 inci filoya atilan bir tas olmayi istemek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 6 inci filoya atilan bir tas olmayi istemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 6 inci filoya atilan bir tas olmayi istemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about 6 inci filoya atilan bir tas olmayi istemek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» makyal sirketler grubu » 555656 » diotima » fenomen » secsis » muste ar » alcak » hepiniz metin gibi oynayin yenilmekten sakin ko » gigabit ethernet » lisede tanga giyen kiz » asbap » xnxx » herve tum » sen anandan gene dogardin ama baban kim olurdu » ataturk un bursa nutku » vur kac » oidupus komplexi » dead hot and ready » la ultima noche » saim orhan » tanju colak » quando a chuva passar » cok gicik yaa » diego armando maradona » american history x » calistigi kurumu babasinin mali sanmak » escinsellik hastaliktir » sozlugun her yerinden cadi fiskirmasi » kurban bayrami nda aksam haberleri » maruniler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » adidas climacool » cin ali » sol frame e gelmesi engellenmis basliklar » duygusal kiz kaba erkek » engin ceber » tuluhan tekelioglu » yunus emre » es cinsel ayri yazilir » dibi dibi rek » pazartesi uykusu