6 aralik fenerbahce cska moskova basket maci 

kapat
  1. fenerbahçe'nin cska moskova'yı yenmesi halinde fevkaladenin fevkinde bir olayı gerçekleştirmiş olacağı maç. (bkz: fevkaladenin fevki ne yaaaa?)
    #959099 (live is life, 06.12.2006 17:23)
  2. bugün oynanacak maç. basketten maçından kasıt elmalarla oynanan bir oyundur. fenerbahçe ülker değil de fenerbahçe oynayacaktır bu maçı. amaç baskete yani öz türkçesini kullanırsak sepete kimin daha fazla elma koyacağıdır. fenerbahçe oyuncusu mirsad türkcan düşen elmaları iyi topladığı için bugün fenerbahçenin önemli bir kozudur.
    #959116 (kanun hükmünde kararname, 06.12.2006 17:27)
  3. fenerbahçe'nin yenilmesi beklenen* maçtır. **
    #959118 (onurga, 06.12.2006 17:27)
  4. mac 64-74 cska nın galibiyetiyle bitmiştir. aslında fener iyi oynamıstır ama 3. ve 4. ceyrekteki kötü hücumlar ve cska nın dıs atıs yüzdesinin artmasıyla mac kaybedilmiştir. ama unutulmamalıdır ki cska gecen senenin euroleauge şampiyonudur. fenerbahce iyi mücadele etmiştir ama sonuca gidelememiştir...
    #961995 (like a_ rolling stone, 07.12.2006 08:39)
  5. zamanında cska basketbol takımı kazanmış. dua edin de tarih tekerrür etmesin.* * * *
    #2638036 (kratostol, 28.11.2007 00:18)

© 2008 - uludağ sözlük

6 aralik fenerbahce cska moskova basket maci başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. 6 aralik fenerbahce cska moskova basket maci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 6 aralik fenerbahce cska moskova basket maci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» komsunun cem yilmaz dvd si izledigini anlamak » diego alfredo lugano moreno » bu sozluge omrumu verdim ben » alpi » bir kizin eline vermek » orgutlu bir halki hicbir kuvvet yenemez » kizlari tuvalette dusunmek istememek » nuclear assault » milkshape » alp arslan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci