56k 

kapat
  1. Dial up olarak adlandırdıgımız,bir donemler Faturalarının bir yerimize girdiğini internete bağlanma cinsi.
    #325848 (timucinberk, 07.06.2006 18:00)
  2. saniyede 56 kilobit indirme maksimumuna sahip efsane modem.simdi adslnin hızı yanında sinir edici bir hatıra olarak kalıyor.suan fiyatları sadece 5-10 ytl..
    #442433 (BoHeMiaN, 20.07.2006 01:23 ~ 01:35)
  3. 56k'ya sormuşlar:
    - 56 k neden yavaşsın??
    - nerem hızlı ki?
    - *!?
    #445931 (DR_GTI, 21.07.2006 01:50)
  4. kısaca eziyet denir.
    #445943 (hadiii, 21.07.2006 01:52)
  5. (bkz: 56000)**
    #445951 (aftermath, 21.07.2006 01:55)

© 2008 - uludağ sözlük

56k başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 56k ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 56k nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» rosario to vampire capu2 » galatasaray ve besiktas kardesligi » kuyruk » unutamamak » yasamsal tespitler » ranini » universiteye bisikletle giden insan » bas agrisi » imge » fight club izleyip vur bana diyen mal » psychosexual development » sagopa dan baskasini tanimam abi » thug life nigga » kirilan kalbini bastirmak icin kafasini kiran adam » okumak cehaleti alir eseklik baki kalir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dis agrisini bastirsin diye ayagini kiran adam » the chosen pessimist » saga donuste yayaya yol ver » sesli dusunuyorum ben » power fm » var misin yok musun ajdar » ali surmeli » bir turk olarak kurtlere soruyorum » egzorsizm » yaran okuyucu yorumlari » eglenceye eslik edememek » uludag sozluk hakkinda ne dediler » zehir » fetullah gulen » erkeklerin bir kizda baktiklari ilk yer