522 li otobusler 

kapat
  1. köprüden geçmezsen bilet parası 1.3 ytl geçersen eğer 2 bilet parsı vermek zorunda kalırsın. yok ben korkuyorum, hava almak istiyorum diyorsan tam yeri; in 522den köprüyü yürü ve 22km lik yolla baş başa kal. ayrıca geçerken ali sami yenstadına uğra, yanında storesi var, sonra stadı geçtikten sonra sağ istikametten gidersen akmerkeze gidersin. bir çay 5 ytl. afiyet olsun.
    #1016169 (ardahan, 18.12.2006 14:31 ~ 22.12.2006 00:24)
  2. araç telefonuna sahip otobüslerdir.
    #1046313 (kutupsal form, 24.12.2006 00:01)
  3. belediyenin kontrol etmediği ve bu sebepten hareket saatleri ve hizmet anlayışı bakımından "koyun güden çoban havasında" bir yaklaşıma sahip şöförlere ve muavinlere sahip otobüslerdir. aşırı hız ve aşırı yolcu almak onlar için normaldir. çünkü o hattı kullanan vatandaşın % 99 u da kendisine yapılan muameleyi kendilerine reva gören bilinçsiz insanlardır. şöförler ve muavinler bu insancıklara resmen mal muamelesi yapıp sırtlarından para kazanmaktadırlar.
    (bkz: layık oldugunuz gibi idare edilirsiniz)
    #3426214 (HicbirSeyGorunduguGibiDegildir, 21.05.2008 11:36)

© 2008 - uludağ sözlük

522 li otobusler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. 522 li otobusler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 522 li otobusler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» klasik muzik varken metal dinlemek » adobe » cigdemli turku » edepsiz turkuler » apocalypse please » tarihteki unutulmaz ayarlar » angelina jolie ile asansorde kalmak » kendini sorgulamak » sarah walker » kayserili kizlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci