bugün

5000 biraz zor ama 2500 garantidir. MÖ 4 yy da hakkari civarında kurlumuş kürt devleti vardır.
görsel
Yov hee hee. Daha yeni hakkaride profesörlerce yapilan kazılarda yüksek türk kültürüne ait balballar çıktı. Hatta bölgenin yerel basın haber adresini bırakıyorum adam gibi okuyun. Cahil cahil konuşmayın. Ha biz de türk'üz yauv dersen başka. Demezsen yallah zagros dağlarına.

https://www.hakkarim.net/dikilitas.htm
bu topraklar bu bayrak altında yaşamayı kabul eden herkesin. ister 5bin olsun ister 15bin.
(bkz: 50 bin yıllık kürt tarihi)
Hahaha, olmayan tarihtir.
7000 binken bozdursaydık iyi olacaktı bak bir haftada ne biçim düştü.
Herkeste herkesten biraz var. Irk diye bir şey yok artık. insan evrildi ama düşünce henüz evrilemedi maalesef.
Ne 5000'i. 8000'den aşağısı kurtarmaz.
Acaba var mıdır böyle bir şey?
5000 yıllık kürt tarihi diye bir şey yoktur. ilk tepkimeyi başlatan hidrojen atomu bile kürttür. hatta yıldızlar, gezegenler, galaksiler ve karadelikler bile kürttür. sürekli genişleyen evrenin kendisi kürttür. evrenin favori şarkısı da megri megridir. tanrının da kürt olduğunu eklememe gerek var mı?
(bkz: açken sen sen değilsin al bi eşek sik)
matematikleri kötü olduğu için 5.000.000 yerine 5.000 yıllık yazmışlar...
milli mücadeleyi sırtından vuran çerkes ethem'le aynı yerden olan tokyolu ümit'i n suriye 7000 yıldır türk toprağıdır demesinden evladır.

çerkes'e 5000 yatıracağına, final dance'ye yatır ganyanı 35 vermiş,keriz olma efsane ol...
--spoiler--
milli mücadeleyi sırtından vuran çerkes ethem'le aynı yerden olan tokyolu ümit'i n suriye 7000 yıldır türk toprağıdır demesinden evladır.
--spoiler--

ümit özdağ'ı çerkez sanan bir zır cahil daha. aynen ulan kafasız cahil, 5000 yıllık kırdo tarihinin olmamasını türklere laf atarak aklayacaksın. komplekse bak ahahaha. ümit özdağ kumuk türküdür bebeyim.

1071 yılı bizim anadoluya son girişimizdir. hakkari'den bile türk kurganları ve de anadolunun çeşitli yerlerinden de kurganlar çıkıyorsa anadoluda öşşexçilerden önce varız demektir. bizans kaynaklarında da ismimiz geçer merak etme. bizans kaynaklarında anadoluda devlet kurmuş keltlerin bile ismi geçer ama öşşexçilerin adı geçmez. niye? çünkü yoktunuz. sallamasyon tarih uyduranlar türk tarihine elbette laf atar. kıskançlık bunu gerektirir çünkü.
haaa,ümit öyle dediğinden.

sana akıl verdik 5000 lirayı ganyana yatırsaydın köşeydin.

(bkz: iski ye sürülecek aklı olmayan ırkçı)
güncel Önemli Başlıklar